Jump to content

trecedoba

Korisnik
  • Broj objava

    82
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Postignuća

  1. Pozdrav svima ! Korisn sam obiteljske mirovine po sinu koji je smrtno stadao 1991 kao pripadnik tigrova. U mirovinu sam od 2000 godine. S ženom s kojom imam sina sam se razveo prije 1991, odnosno 1986. Ona također koristi pola mirovine po pokojnom sinu. Sada me zanima slijedeče: Ja sa se ponovno oženio . Da li moja sadašnja supruga ima pravo na moju mirovinu poslije moje smrti. Hvala na odgovoru SRETAN USKRS SVIMA.
  2. Pa zar nema nitko kakav pameta savjet, Sretan uskrs svima! Hvala
  3. Dali ima netko da mi da pametan savjet što da radim. Hvala
  4. Kako da ga nađemkad živi u Splitu a ja u Zadru.Problem.Neče se javiti na telefon.Šaljem poruke zovem, ali ne odgovara.Netko mi govori da ostavim auto na zelenoj površini ili tamo gdje zabranjeno parkiranje. To su za mene gluposti.Moram to riješiti na pravi način jer sam u vozilo utrošio dosta novaca. Valjda postoji način da se stane takvima na kraj.Našao sam o njemu na internetu da se bavi prevarama i da ima velikih problemasa raspačavanjem droga.Možda je u zatvoru a njegova mama se na javlja na koga glasi auto.
  5. Ja sam njmu uplačivao rate preko banke i imam sve uplate.Jednostavno se neče javiti.Čuo samse sa njim prije 3 mjeseca i rekao jwe da če biti u redu a do danas ništa.Što sa vozilom kojem je istekla registracija a nije odjavljeno.
  6. Nismo potpisali nikakav ugovor.Vozio sam na njegovo ime.
  7. Kupi sam vozilo od prodavatelja na rate i dogovorili smo da čemo napraviti prijenos kada bude isplačena zadnja rat.U međuvremenu je istekla registracija.Pokušavam dobiti vlasnika da mu isplatim zadnjih 500,00 eura i da izvršimo prijenos.No vlasnica vozila se na javlja, vozilo stoji u garaži, nije odjavljeno a ja ne znam kako dalje.Platio sam sve osim zadnje rate.Kako da vozilo prebacim na svoje ime i registriram ga.Registracija je istekla prije 2 mjeseca. Hvala na odgovoru.
  8. Hvala vam puno na odgovorima.Nažalos otiušlo je u zastaru samo zato jer se sud odužio na 8 godina.Žalosno Pozdrav
  9. Može li on bar zatražiti da se sporni članci brišu sa googla i ostalih servera
  10. Nažalost nije, jedino kada je članak objavlje više puta je slao dopise Nacionalu I Večernjem Listu.Nitko nikada nije odgovorio.
  11. pa ne znam jel to kleveta, ali optužili su ga da je prevario više ljudi s namjerom, a sada se ispostavilo da tomu nije tako, a što je on cijelo vrijeme i tvrdio.Uglavnokm, pisali su koda je to zaista i napravio, objevili mu puno Ime i Prezime, adresu i sve ostalo. radi se konkretno o izradim elaborata za dobivanje bankovnih kredita, koje je on i radio i naolatio svoj rad. Nije garantirao niukome da če i dobiti kredit, jer naravno da on nije banka i ne odobrava kredite. Sada točno to i stoji u presudi i to OSLOBAĐAJUČOJ uz obrazloženje da nije kriv za to što ga se tetetilo po napisu NACIONALA. Još i dans ti napisi stoje na Googlu , madfa su ga mnogi i branilli koji ga poznaju. Što sada s takvom presudom
  12. Donesena je točno za to za što su ga klevetali u Nacionalu.za kazneno, djelo,prevare iz čl 242.st 1.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija