Jump to content

trecedoba

Korisnik
  • Broj objava

    82
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je trecedoba objavio

  1. Pozdrav svima ! Korisn sam obiteljske mirovine po sinu koji je smrtno stadao 1991 kao pripadnik tigrova. U mirovinu sam od 2000 godine. S ženom s kojom imam sina sam se razveo prije 1991, odnosno 1986. Ona također koristi pola mirovine po pokojnom sinu. Sada me zanima slijedeče: Ja sa se ponovno oženio . Da li moja sadašnja supruga ima pravo na moju mirovinu poslije moje smrti. Hvala na odgovoru SRETAN USKRS SVIMA.
  2. Pa zar nema nitko kakav pameta savjet, Sretan uskrs svima! Hvala
  3. Dali ima netko da mi da pametan savjet što da radim. Hvala
  4. Kako da ga nađemkad živi u Splitu a ja u Zadru.Problem.Neče se javiti na telefon.Šaljem poruke zovem, ali ne odgovara.Netko mi govori da ostavim auto na zelenoj površini ili tamo gdje zabranjeno parkiranje. To su za mene gluposti.Moram to riješiti na pravi način jer sam u vozilo utrošio dosta novaca. Valjda postoji način da se stane takvima na kraj.Našao sam o njemu na internetu da se bavi prevarama i da ima velikih problemasa raspačavanjem droga.Možda je u zatvoru a njegova mama se na javlja na koga glasi auto.
  5. Ja sam njmu uplačivao rate preko banke i imam sve uplate.Jednostavno se neče javiti.Čuo samse sa njim prije 3 mjeseca i rekao jwe da če biti u redu a do danas ništa.Što sa vozilom kojem je istekla registracija a nije odjavljeno.
  6. Nismo potpisali nikakav ugovor.Vozio sam na njegovo ime.
  7. Kupi sam vozilo od prodavatelja na rate i dogovorili smo da čemo napraviti prijenos kada bude isplačena zadnja rat.U međuvremenu je istekla registracija.Pokušavam dobiti vlasnika da mu isplatim zadnjih 500,00 eura i da izvršimo prijenos.No vlasnica vozila se na javlja, vozilo stoji u garaži, nije odjavljeno a ja ne znam kako dalje.Platio sam sve osim zadnje rate.Kako da vozilo prebacim na svoje ime i registriram ga.Registracija je istekla prije 2 mjeseca. Hvala na odgovoru.
  8. Hvala vam puno na odgovorima.Nažalos otiušlo je u zastaru samo zato jer se sud odužio na 8 godina.Žalosno Pozdrav
  9. Može li on bar zatražiti da se sporni članci brišu sa googla i ostalih servera
  10. Nažalost nije, jedino kada je članak objavlje više puta je slao dopise Nacionalu I Večernjem Listu.Nitko nikada nije odgovorio.
  11. pa ne znam jel to kleveta, ali optužili su ga da je prevario više ljudi s namjerom, a sada se ispostavilo da tomu nije tako, a što je on cijelo vrijeme i tvrdio.Uglavnokm, pisali su koda je to zaista i napravio, objevili mu puno Ime i Prezime, adresu i sve ostalo. radi se konkretno o izradim elaborata za dobivanje bankovnih kredita, koje je on i radio i naolatio svoj rad. Nije garantirao niukome da če i dobiti kredit, jer naravno da on nije banka i ne odobrava kredite. Sada točno to i stoji u presudi i to OSLOBAĐAJUČOJ uz obrazloženje da nije kriv za to što ga se tetetilo po napisu NACIONALA. Još i dans ti napisi stoje na Googlu , madfa su ga mnogi i branilli koji ga poznaju. Što sada s takvom presudom
  12. Donesena je točno za to za što su ga klevetali u Nacionalu.za kazneno, djelo,prevare iz čl 242.st 1.
  13. Pozdrav!" Valjda sam na dobroj stranici jer mi je potrebna pomoć. Moga bratiča je tjednik NACIONAL neistiniti okrivio i oklevetao za nešto što nije kriv, i to prije 9 godina, točnije 2006 godine.Sada je dobio i presudu gdje je dokazano da ništa od onoga što su objavile te novine nije bilo istiniti. U tih 9 godina prošao je svašta.Od poniženja, izgubio je pola prijateljka i poznanika, posao mu trpi od kada se pojavio članak, a posljdice osječa i danas. Bavi se s turizmom, i sve te godine mu posao trpi.Kada se ukuca njegovo ime odmah na vrhu ser pojavi članak NACIONALA, pa i jedan isječak koji je također objavio i VaEČERNJI LIST pozivajuči se na članak iz Nacionala. Molim za savjet kakva su mu sada prava da skine ljagu sa svog imena, i da se objavi javno presuda da nije kriv. da li po zakonu ima pravo na odštetu pošto je prošlo 9 godina od objave članka, a sudsko riješenje je dobio prije 3 mjeseca. Hvala na odgovoru. Pozdrav
  14. Pozdrav svima! Molim za pomoč da mi netko objasni koji su minimalno -tehnički uvjeti potrebni za proizvodsnju slanih srdela i ostalih proizvoda od riba, i da li se to može otvoriti kao kučna radinost pošto sam u mirovini. Sada imam j.d.. pa bi radio na to. Puno hvala na pomoči i savjetu.
  15. Hvala na odgovorima.vidjeti ćemo što će biti za 15 dana.Ako ne onda ču iči na kaznenu prijavu. Pozdrav
  16. Puno vam hvala na odgovoru. Ja sam im poslao jedno pismo u kojem tražim da mi nadoknade štetu koju sam pretrpio, i dao sam rok od 15 dana od primitka dopisa.Poslao sam ga s povratnicom da imam dokaz da su ga primili. Ukoliko se do toga roka ne jave i ne predlože riješenje, ići ču na kaznenu prijavu. Hvala još jedamputa.
  17. Ma znate i sami da se to samo tako kaže.Ali istina je da sam ih jedva nagovorio da sve prijavimo policiji.Što bi bilo da nisam i kako sada dalje. Znali su sve i prije nego sam došao u stan ali mi nisu htjeli ništa reći.sada mi se još i prijete da će me doči zaklati.Užas.
  18. Pozdrav! Ja sam odmah po saznanju da smo pokradeni natjerao vlasnicu stana da odemo na policiju.Tamo sam sve prijavio, i postoji zapisnik gdje je vlasnica stana izjavila da je dala mladom bračnom paru da prespavaju u iznajmljenom stanu, odnosno na našim kevetima.Ona je znala da smo pokradeni i na upi službenice u policiji da li me je obavijestila o tome odgovorila je da nije. Tamo u policiji sam i naveo da nam fale sve stvari iz stana, i da je šteta negdje cca 30.000 kn, a na što najmodavka nije imala primjedbi. znala je sve a nije me obavijestila jer mislim da to nije prvi puta da ona tako radi. Hvala vam na odgovorima i pomoći.
  19. Naravno da znaju.Znaju i gdje mi živimo jer su bili kod nas u našoj kući na moru nekoliko puta.Odbijaju svaki razgovor o nadoknadi štete.
  20. Pozdrav svima! Kao podstanari živjeli smo u iznajmljenom stanu godinu dana, ali nismo stalno boravili u njemu nego samo povremeno.Uselili smo se 01.rujna 2014. i tamo bili sve do 01.travnja 2015.godine kada smo se morali privremeno vratiti u svoju kuču na moru. U iznajmljenom stanu su nam ostale sve stvari pa i nešto namještaja,Odnijeli smo samo ljetne stvari a zimske su ostale tamo. Dok nas nije bilo najmodavci su iznajmljivali naš unajmljeni stan trečim osobama bez našega znanja. Početkom mjeseca studenoga došao sam u stan da iznesemo naše stvari jer smo otkazali ugovor o najmu sa 01,12.2015. Napominjem da najmodavci sa nama nisu nikada sastavili i ovjerili ugovor o najmu , nego smo im sve plačali na ruke u kešu kao i režije.Stanarina je plačan na vrijeme za sve vrijeme rtajanja najma mada nismo tamo živjeli nego bi dolazili samo povremeno. Kada smo došli po stvari da se iselimo imali smo što vidjeti.Iz stana je bilo sve pokradeno.AMO BAŠ SVE!!! Ostalo je nešto starih plahti i jastuka, a sve ostalo nestalo.Naša kompletna odječa i obuča,sve stvari od našega djeteta i igračke, mali kučanski aparat,audio tehnika, šminke pa su čak odnijeli i osobni pribor za higijenu i TOALETNI PAPIR.!! Kada sam upitao vlasnike stana što je to , vlasnica mi je odgovorila da je prije nekoliko dana pustila mladi par da prespavaju pa su valjda oni sve odnijeli???? Ostao sam zapanjen.Natjerao sam vlasnike da odemo na policiju i tamo smo sve prijavili.Šteta je negdje oko 30.000 kn ne računajuči namještaj koji nam je tamo ostao a do kojega ne možemo doći. najmodavci su odbili da nam nadoknade štetu. Molim za pomoč što sada i kako da ih krivično prijavim.Nismo ni znali da imaju dupli ključ i da iznajmljuju stan dok nas nema. Hvala na pomoći i odgovoru.
  21. Poštovani! Molim za hitnu pomoč.Prije 6 mjeseci sklopio sam predugovor o kupnji nekretnine, a gdje sam se obavezao isplatiti prodavatelju 10% iznosa kupoprodajne cijene do kraja 08. mjeseca. Nisam prodavatelju želio isplatiti dogovoreni iznos iz razloga što mi je kod sastavljanja predugovora prešutio niz bitnih činjenica o svojoj nekretnini, a to su da kuča nema drenažu pa je počela strašno vlažiti dolaskom kiša, puna kuča je mrava koji izlaze iz zidova,sama građevina je jako nekvalitetno građena, a svi nedostaci su sakriveni sa knauf pločama, a u vlasničkom listu nije nigdje upisana kuča a niti gospodarske zgrade, a što sam doznao sve kasnije jer sam u posjed kuče ušao potpisom predugovora.Napominjem da sam svih 6 mjeseci uredno plačao najamninu za nekretninu koju sam namjeravao kupiti, te sam imao i velikih troškova oko preseljenja i kupnje novoga namještaja, a sada niti sam ne znam kuda sa njim. Sada želim raskinuti predugovor, pa ne uznam što da radim jer prodavatelj traži da mu se isplati dogovorena kapara. Hvala na odgovoru.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija