Jump to content

jack666666

Korisnik
  • Broj objava

    7
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. dakle svak treba živit, ali mi vojni invalidi smo ujedno svjesno išli kako bi možda poginuli, bili ranjeni, svjesno ispaštali da bi svi pa i civilni invalidi mogli živit u svojoj državi. neporecivo dakle svjesno se izložili pogibelji za stvaranje i dobrobit domovine. Tko to može platit. O čemu ti pričaš kakve 3.500, 5000 ili manje. Nama se nemože platit niti da nam se mjesečno isplaćuje 2000 eura. u svijetu invalidi rata su stupovidržave počasni državljani na kojima se ne štedi kakvo smanjenje. da si ti dragi moj bio ranjen izložen granatiranju, bliskoj borbi sa neprjateljima možda bi drugačije razmišljao. Poštivam i civilne invalide, ali vojni su vojni i dakle kao što sam rekao svjesno stekli svoju invalidnost. Sramota tko se usudi komentirat na ovom portalu
  2. bovo bovo. MUP je država. Ja sam državu stvarao, ja sam MUP ja sam država. Koga se ti moj kolega da nekažem dragi jadniče bojiš. Ne boj se rekao je Isus, a i Franjo Tuđman. jesi se bojao u ratu. Tebi na znanje, pošto se nisi sigurno bojao u ratu. Pošto si i ti bio heroj nemoj sada jadikovat. Ovako to ide. nemoj ljude plašit kako laže selo, lažu ljudi, ima te sram bit. Kada nisi siguran nemoj ni pisat nemoj zanovjetat. Ja sam siguran u ono što kažem. Nema traoškova u slučaju gubitka spora, nema troškova, nema nema nema zovi me pa ću ti dat dokaze. ja tužim. Odvjetnički tim je sa mnom sklopio ugovor da taj tim snosi troškove u slučaju gubitka, samo da je malo veća provizija tog tima u slučaju gubitka. Sve je već provjereno. Slučajeva ima nekoliko 10 -aka isti tim vodi prema tome tko laže selo ili ljudi. Sramota kakvi ovdje još ljudi ima. Hvala
  3. da, zovi samo zovi svi će sokolovi zanju život daaaatti. Poštovani kolega ,, nemoj se zavaravat ti si jedan od nas ima nas podosta kojima nije dato pravo uživanja tzv. povlaštene mirovine. Čast ljudima sa statusom HRVI-a, možda je i njihova mirovina mala, ali: - ako sam u Šarengradskoj u Zagrebu onesposobljen za obavljanje službe radi invalidnosti koja je nastala u obrani suvereniteta RH, koja je nastala prilikom obavljanja te iste službe, imam imam imam imam pravo tražiti razliku obeštećenje od sadašnje mirovine koja je 3500 kuna do 5500 kuna plaće i ili više koju sam imao., jer se radi o ozljedi na radu, nisam ja samovoljno invalid nije meni drago biti invalid, Tko želi biti invalid, kome je to lijepo. Prema tome ja podnosim zahtjev za tužbu putem iskusnog Odvjetničko tima u Zagrebu, jer mi je objašnjeno da je svjetska sudska praksa u prilogu mojoj tezi. Nemam što izgubiti. Nikakve troškove neću platiti.
  4. Dragi prijatelji, moram Vama svima skrenuti pozornost na moje novo saznanje i postupak kojim se vodim a to je sljedeće: - sa statusom branitelja, a nekim razlogom bez statusa HRVI-a, ako sam ostvario mirovinu radi opće pa i profesionalne invalidnosti, te je ta mirovina značajno manja od one koju koriste prijatelji sa statusom HRVI-a, ja bi imao pravo na obeštećenje. kakvo? Dakle, pojedinac je obolio u obrani suvereniteta RH, obavljajući službu, raspolaže takvim obrazloženjem u rješenju, on je zadobio ozljedu na radu koja je ujedno i razlog njegova umirovljenja, po tome nadalje kao djelatnik od firme, dalje od republike rh, ima pravo prema sudskoj praksi cjelog svjeta, tražiti obeštećenje, jer je ostao bez plaće koja je bila fiktivno iznad 5000 kuna ili više a sada mu je mirovina značajno ispod tog iznosa. To ima pravo tražiti, to mu nije ponudio MORH ili MUP, tu zadovoljštinu pojedinac mora ostvariti tužbom. ne radi se o naknadnom glumatanju da je netko obolio prije 2005 ili poslije 2005, ili da je obolio od PTSP-a i sl. Ovaj njegov zahtjev nema granicu. U ovom slučaju pojedinac, dragi moj hrvat, ratnik, borac, policajac, vojnik, ili kuhar u ratu će tražiti svoje pravo, ništa neće izgubiti, samo može dobiti, a to mu jamči svjetska sudska praksa, proces bi bio mukotrpan, možda bi malo duže i trajao, ali ionako mu valja sjediti i čekati nečiju milost. Koga ovo zanima neka komentira, neka me pita, možda ja o tome znam nešto više. Hvala vam svima!
  5. nema linka šta ti je to je kao i objava registra branitelja. Na oglasnu ploču na oglasnu ploču na oglasnu ploču na oglasnu ploču na oglasnu ploču svoje općine, ureda za branitelj. Pa zar smo toliko svi glupi jeb..... mu žarku tavu. :tuzan: :tuzan: :tuzan: :tuzan: :tuzan: :tuzan: :tuzan: :tuzan: :tuzan: :tuzan: :tuzan: :tuzan: :tuzan: :tuzan:
  6. dragi moj prijatelju, vjerojatno ćeš čekat još barem 10 godina i ja sam 40 % RVI a petero nas je podstanari, šta bi za mene rekao. Želim tebu, a i sebi da se to što prije rješi. Naša jadra radi nama u cilju, pa je za očekivat da će i nama rješit ovaj problem. Šta sad ! zezam se ali moglo bi tvoje bit brzo ipak si 27 na list. kad si saznao za novu listu. Pozdrav moj kolega , :tuzan: :tuzan: :tuzan:
  7. frend ti bi trebao tražiti te zaostatke, jednim tzv. zahtjevom. Taj bi zahtjev uputio mirovinskom, područnoj službi, a isti zahtjev svakako i središnjoj službi u Zagrebu, Mihanovićeva ulica. Jednostavno napiši svoje ime i prezime, adresu, a obavezno osobni broj, sa jednog rješenja kojeg si do sad dobio i kome šalješ, ispod toga napiši predmet: Zahtjev za isplatu zaostalih, a neisplaćenih primanja kao zaostaci. U tekstu napiši: Poštovani Molim vas da mi isplatite zaostatke za novi obračun mirovine jer ste vašom greškom do sada obračunali mirovinu sa polaznim faktorom 1,50 te mi na osnovu toga i slali mirovinska primanja. međutim kako sam nekoliko puta od vas usmeno tražio promjenu postojećeg faktora iz 1,50 u 1,80 to ste mi na kraju i odobrili te na tom temelju obavili novi obračun iako ste dakle i ranije posjedovali sve dokumente za ovaj sada postojeći obračun mirovine čime je vaš službenik/ca učinila meni materijalnu štetu za razliku od dosadašnjih mirovinskih primanja u odnosu na sada. Dakle, molim vas i središnju službu za obračun razlike prava kojeg sam sada ostvario u odnosu na ranije te za obštećenje nastale štete. Očekivam Vaš žurni odgovor, zahvaljujem se na razumijevanju. Tvoj potpis. Ovo šalji u 2 primjerka Područnoj službi Mirovinskog i 2 primjerka središnjoj službi u Zagrebu na znanje. Ja smatram da ćeš bez prijetnji tužbama na korktan ovakav način dobiti povrat sredstava. Nemam ovakav problem ali treba pokušati, jer pismenim putem ima veći pravni i psihološki učinak od usmenih molbi.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija