Jump to content

gonzo

Korisnik
  • Broj objava

    19
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. znaci, ako sam dobro shvatila ako kupim strariju nekretninu platit cu "samo" 5% poreza na promet nekretnina 22%poreza na dodan.vrijed. u ovom slucaju kupac tj. ja ne placa jer nije novogradnja :coffe: ?? hvala :klanjam: Vam puno puno
  2. koliko je PDV % kod kupnje nekretnine, tj. da li je ovo dolje navedeno tocno? ako je zgrada izgradena DO 1998g. onda je pdv 5% a ako je izgradena OD 1998g. onda je pdv 22% :klanjam:hvala :klanjam:hvala :klanjam: hvala... :klanjam:
  3. sve je moguce moguce je da sam ja sada vanzemaljac koji ti daje odgovor na tvoj post sve je moguce.. tko te tjerao na to da postanes direktor...nitko nitko nista ne mora mora se samo roditi i umrijeti ako ti to ne ogovara zasto ne dignes sidro i odes negdje dalje
  4. ne kompliciraj das izvarednii otkaz, i to je to.. mozes odmah (sutra) otici dalje... tesko da ce te ex firma tuziti zbog toga, jos nisam cula za takav slucaj :xwave:
  5. umanjenjem place? :roll: tesko, ne moze to tako :čekić: no medutim, ako ti primas odedenu placu te ako se ovih 1.700,00 kunica odnose na neki bonus na placu onda ti zlocesti poslodavac to maze umanjiti a pogotovo ako si prijavljena na neku xx placu, a ostali dio primas na crno, moze ti uskratiti ono na crno i naravno postoji i ono 3, sto ti pise u ugovoru vezano uz placu :coffe: tesko je to za reci, sa tako malo detalja, sori :coffe:
  6. gonzo

    pomoć

    super! nitko sretniji od tebe kupci ti se sami javljaju:klanjam: , ti imas d.. koji se bavi istim poslom, tocno onakvim kakvog kupci traze, mrak! sto ces bolje! preuzmi sve kupce, obavi posao, naplati i uzivaj u plodovima svojeg rada a bivsi d.. nek se popapa od zavisti jer se jos uvijek koristi sa tvojim imenom :couple: sretno!
  7. ako sam dobro skuzila svi regirstriani bili bi clanovi, koji bi placali clanarinu, jel da? ako je to tako naravno da moras izdavati racun, na osnovu kojeg ce XY uplatiti tu clanarinu, a ti porez...blabla i naravno , da za svakog clana ( u takvom slucaju) moras dati posebno racun :coffe: ako ne das, mislim da se to zove:roll: .rad na crno..prevara drzave i sl.
  8. 1. samim osnutkom ti si vec uposlena (na ovaj ili onaj nacin, nebitno) 2.moguce (ujutro sljakas u d.d, popodne u d., sve je moguce ti si super zena, super muskarac..) :idea: 3. ne gubi vrijeme na tome, moguce je sretno!
  9. grad zagreb npr. ako je prostor odnosno trgovacko drustvo u zgu zg odreduje najranije i najkasnije zatvaranje d.. na odredenim lokacijima tj. ti sam kao poslodavac odredujes radno vrijeme kak ti pase i kad ti pase divno, zar ne?!
  10. nemoj izaci iz prostora ako je na neodredeno on mora navesti razloge zakaj prekida taj ugovor ako oni(razlozi) nisu u skladu sa tvojim ugovorom, odnosno unaprijed kad ste ga zakljucivali navedeni (napisani) ti to mozes ali i ne moras prihvatiti dr.rij. ne moze te sam tak izbaciti , zapravo mislim da te uopce ne moze izbaciti trebao je prije razmisljati kakav ce ugovor sklopiti
  11. coca-cola pliva dukat itd. i sl. bilo nekad samo ime poduzece =danas je brand :lol2: kuzis??
  12. 1. ja ne mislim- znam da je 2. da i ne daje informacije , upucuje gdje i kamo ako ne znas... pozdrav tetama iz hitrahr:klanjam: 3. znaci mi smo za teba samo broj:lol2: , ne pise li se MBG?? MB d.. je bitan ALI NIJE JEDINI KOJI JE BITAN BITNO JE IME PODUZECA KOJE MOZE POSTATI BRAND :lol3: nemas pojma
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija