Jump to content

terenac

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. ma ljudi sve je to ok.ali kad smo kod toga imam ja jedno pitanje za sve vas.žalosno je to što branitelji mogu samo na jedan način ostvariti svoja prava i to preko ptsp-a,ali ja sam jedan od onih koji je bio mlad u ratu i od samih početaka.nisam da moram tako ružno reći imao sreće da budem malo ranjen pa da iskoristim sve mogućnosti kao invalid.nisam htio ići zdrav u bolnicu i praviti se lud da bi opet neka prava izganjao.ostao sam u sustavu radim u vojsci i šta da nakon svega ovoga ja kažem.koja su moja prava?normalno nemam ih jer sve i jedan zakon kao za branitelje tiče se samo invalida.blanka je u pravu razjedinili su nas samo zato što je netko odnekuda nekom nešto sredio pa ga ovaj podržava.takva nam je nažalost cijela država a takvi smo i mi nakon sveka što smo prošli u ratu poslije njega a i dan danas prolazimo zato me ništa ne čudi samo boga molim za još jednim ratom pa da se obračunamo ali ne sa vanjskim neprijateljima nego onima domaćima.
  2. poagajte tko se imalo rezumije u zekone morh-a.jedan sam od onih iz 91 u vojsci i nažalost nisam imao štelu da si sredim ikakvu mirovinu. nije u tome problem već u sljedećem.radim već 3 god. po terenu diljem lijepe naše po vojarnama i vojnim objektima.to je ono tri tjedna terena nekada i više i tjedan kući nekada i manje.tko zna kakva su moja prava po pitanju novčanih primanja što se tiče dugog boravka na terenu i ostaloga.nama prodaju one priče o smještaju i hrani pa plaćaju 85kn po danu,dok neki za par dana što borave na terenu primaju pune dnevnice i još sto čuda tko je tu lud.izlaza nemam jer sam po zapovjedi tamo i tako tri godine već su me i djeca kod kuće pozaboravljala.pomagajte tko išta zna.
  3. kolega je imao takav slučaj i odvjetnik je lijepo rekao.nemožete ništa sve dok se kredit ne otplati.po otplati kredita tužite ga i sve vam mora vratiti.nekretnine ako neće prodati on hoće država kada dobijete parnicu.zato stisnuti zube i čekati da se kredit otplati pa onda tužba.
  4. pozdrav svima pomagajte tko zna.djelatnik sam morh-a od 91 god.zadnje 3 god.radim na radovima diljem lijepe naše po vojarnama i vojnim objektima.preciznije 3 tjedna terena a nekada i više i tjedan kući a nekada i manje.primam naknadu po danu od 85kn. dali imam bilo koja druga prava što se tiče novčane ili pak druge naknade jer koga god pitam svi drugačije tumače zakon.a apsurdno je to što izbora nemam jer sam po zapovjedi tamo. bio sam svuda i vidio da pojedinci za kojekakve posjete primaju pune dnevnice a nama prodaju onu foru o smještaju i hrani.ali tri godine biti non stop na terenu je puno a primanja nikakva.zato molim tko se kuži da mi pomogne.hvala unaprijed
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija