Jump to content

Zvenko

Korisnik
  • Broj objava

    9
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Da napomenem da djeca vole ici kod mene i čak su izrazila želju da bi prespavala.
  2. Dragi moji očevi! Ova moja me voza ko majmuna oko viđenja djeteta, u centru priča bajke a kad se dogovaramo onda sve se svede na jedanput tjedno po dva sata kod nje ili tri sata kod mene, na kojih izgubm skoro jedan sat dok ih dovezem i vratim. Odgovore oko dogovora dobijem, da šta bi ja i da ovisi o njenoj dobroj volji, komunicirati sa mnom ne želi, uopće i nije me obavijestila o dječjoj priredbi na koju sam htio ići i starije dijete joj je reklo da me želi nazvati da dodjem na tu priredbu, ni to nije dala, rekla je djetetu da će me vidjeti sutra. A taj vikend je i promjenila termin viđanja jer nije htjela da budem tamo, meni je objasnila da idu babi na selo. Uglavnom mene zanima mogu li tražiti kakvu privremenu mjeru viđanja djece pošto nismo u parnici nego smo još kod medijatora u obiteljskom centru? I njemu sam se osobno požalio na probleme i odgovorio mi je da sve to stavim na papir da te probleme će mo rješavati na idućem sastanku da nije u redu da o tome razgovaramo bez prisutnosti gospođe. Jel ima koji pravni lijek i kome da se žalim da mi gospođa otuđuje djecu?
  3. Baš tako, što se više boriš, time imaš za što manje da se borimo, jer se djeca počnu okretati protiv nas. Na kraju ostaje opet po njihovom. Uvijek nam ostaje par sati tjedno i možda koji vikend i debela ALIMENTACIJA!!!
  4. Očito nažalost sam i rekao da sam pod ljekovima jer sam potrazio pomoć zbog stresa, psiholog me je pohvalio i reko da sam jedan od rijetkih koji tako razmišljaju i da je to za mene plus (koliko je on sada iskren). Linkove sam pročitao i nisam vjerovao kako je to ustaljeni obrazac, ne da preuveličavate, nega kako isto se meni dogadja. U zakonu smo isti ali u praksi je druga prica, ništa nije na strani očeva. Danas sam ju nazvao da čujem djecu i poslije smo i mi malo razgovarali. Objasnila mi je da ovo što idemo u obiteljski centar i razgovaramo sa psihologom, da je to dobrovoljno da još ništa nije u postupku razvoda braka.. Neznam baš koliko je to istina? Kad je sve počelo ona je prva otišla k njemu, ja sam tek na drugi zakazani sastanak došao nije mi baš jasno sve ali joj ni ne vjerujem previše....
  5. U vrtić po njih ne smijem, to je odmah javila tamo, drugo dijete i na gimnastiku ni to ne smijem, ako idem na silu, nije dobro Ažurirano Psihički me jako pogodilo, tražio sam pomoć liječnika, propisane su mi tablete za smirenje i uputnicom kod psihijatra.
  6. To sam sve pročitao i nemogu vjerovati da se to događa. Prošli smo razgovor u Czss i dobio sam dijecu taj vikend subotu 2 sata nedelju 3 sata kod mene. Kako i sami kažete napravila je od mene suicidalnog agresivca i silovatelja. Nije rekla da sam ju silovao ali se prijeti s tim. Drugi vikend samo na dva sata nedjeljom zato što ima obaveza i ne odgovara joj (priprema strucni ispit) kad sam ju pitao za iduci vikend rekla je jedan dan da izaberem i da ih odvedem na duže i to ovisi o njezinoj dobroj volji! Neznam sta da radim! Zasto nemogu djeca meni na duže radi se djevojčica od 6 i 4 godine!
  7. U tijeku sam razvoda braka, zena me izbacila iz kuce njezinih roditelja, i otisla na razgovor psihologu u Czss, javila mi da opet ide poslije i da mogu s njom. Naravno da idem ali neznam sta da očekujem i koja je svrha tog razgovora! Da ne duljim o limmiitiranom pristupu djeci i ostalim sebičnim postupcima.
  8. naime mene zanima dali za obrt koji bi se bavio izradom proizvoda od stakloplastike, spada u slobodne obrte i dali postoji neka web stranica gdje bi se ljudi mogli informirati o tome što spada u slobodne obrte? unaprijed hvala
  9. Poštovani! Molio bih Vas odgovor na pitanje: Za otvoriti obrt za čišćenje, dali je potrebna SSS jer osoba koja namjerava otvoriti obrt nema srednju školu. Stoga me zanima jeli moguće tako nešto ostvariti. Hvala unaprijed!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija