Jump to content

karla_j

Korisnik
  • Broj objava

    10
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Znam..razlika je u cijeni, u vrednovanju spomenutih studija i u svemu po malo. Upravo je u tome problem...No, više manej sam sigurna da ću se time u budućnosti baviti jer me to jako zanima..ali opet..trenutno se nalazim pred upisom i ni u što više nisam sigurna...
  2. Poštovani, trebala bih jedan savjet oko upisa na poslijediplomski studij nakon završene politologije na Fakultetu političkih znanosti. Naime, diplomirala sam 2007. godine, zaposlila se u javnom sektoru i velikim se dijelom usmjerila na odniose s javnošću i nešto malo marketinga. S obzirom da je tome tako, već duže vrijeme razmišljam o poslijediplomskom specijal. studiju koji bi moje znanje proširio, a samim time bih učinila i 'korak dalje' od visoke stručne spreme. Zapravo, gotovo sam blizu odluci da upišem 'Upravljanje marketinškom komunikacijom' na Ekonomskom u Zagrebu, međutim, naišla sam na nekoliko savjeta (a s kojima bih puno jeftinije prošla), da razmotrim opciju upisa Komunikacijski menadžment na Visokoj školi za poslovanje i upravljanje ''Baltazar Adam Krčelić''. Kako ću vrlo vjerojatno ući u kreditnu liniju zbog spomenutog PDS-a, nije mala odluka upustiti se u tako nešto. Molim nekoga tko je malo bolje upućen u poslijediplomske specijalsitičke studije u Hrvatskoj da mi pomogne odnosno savjetuje prije svega u tome jesu li navedeni studiji uopće kompaktibilni? Zahvaljujem unaprijed!
  3. Nijep roblem ako ne počneš odmah odgovarati. Meni se primjerice dogodilo da sam počela pričat i odjednom stala. Totalna blokada, nešto nevjerojatno. Nastavila sma gledati ispitivača i on mene, i svi ostali u sobi..Koja neugoda. Ali to je apsolutno normalno i da, pomažu. Počnu te ispitivati pitanja koja će te uputiti na odgovor, ili jednostavno počnu razgovarati s tobom kako da dođeš do rješenja. oK su što se toga tiče. A i ako nastaviš šutjeti, prijeći će na drugo pitanje. I ako tvoje sveukupno odogovaranje bude pozitivno, proći ćeš. pitaj sve šta te zanima.
  4. Odlično!Što znači da sam prošla;) međutim, ne mogu reći da je bilo jednostavno i oni koji to pričaju su vjerojatno high class štreberi ili im posao pokriva veći dio ispitnog materijala. Bitno je spomenuti da ispitivači prave znatnu razliku onih sa srednjom i višom te s visokom ss. U dva navrata sam odgovarala sa ženskom sa srednjom. Dok je ona dobila pitanja tipa tko su čelnici općina, gradova i županija, ja sam dobila pitanje tko ima pravo ukinuti akte gradskog vijeća i kome su oni podležni, tko ih nadzire. Ista stvar i s EU. Ispitivač mi je naglasio da očekuje bolje i dublje znanje od mene od uobičajenog (vjerojatno i radi struke moje).ako ima tko kakva pitanja, tu sam.
  5. Eej, prvo čestitam, a drugo da, pitanja, pitanja ako je moguće
  6. Ljudi pomagajte, koja je na kraju razlika žiga, štambilja i pečata??????
  7. hej Marko, idem ja! Dakle, to je za dva dana...sad čitam po forumu i mislim da ću past ko' kruška!!! koliko si učio?
  8. Poštovani kolege...dobila sam nekoliko skripti i hvala vam..svima puno sreće u polaganju
  9. Poštovani, je li netko možda slučajno uspio doći do 'svete skripte', pa da mi je proslijedi na karla_j@net.hr. Ne mogu vjerovati kolika 'doza' kolegijalnosti ovdje vlada..
  10. Također, bliži mi se drž. stručni i još k tome su u mojoj upravi zakasnili s prijavom na seminar pa molim bilo koga tko ima da mi pošalje skriptu na karla_j@net.hr Unaprijed hvala! Tnxx
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija