Jump to content

karol7zg

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Poštovanje! Lijepo molim odgovor. Naime, radi se o slijedećem: kći kupuje stan majci za stanovanje kreditom banke. Majka ne posjeduje nikakvu nekretninu. Da li kći može unutar mjesec dana od kupnje darovati tj. napraviti darovni ug. kojim majci daruje stan kako ne bi platila porez? Da li je to moguće obzirom na teret koji je stavila banka? Unaprijed hvala.
  2. Da, Vaše trgovačko društvo ima pravo ostvarivati poticaje kao i druge potpore male vrijednosti,kako od Grada Zagreba tako i od županije,ministarstava (poljoprivrede,gospodarstva) bez osnivanja podružnica. Uvjeti o ostvarivanju poticaja i subvencija uvijek se objavljuju na internet stranicama, onoga momenta kada se donesu projekti poticaja i objavi javni poziv. Poštovanje! Hvala Vam na odgovoru. Znači mogu ostvarivati poticaje i prema sjedištu firme i prema mjestu u kojem je smješteno zemljište? Naime, kad sam nazvala gospođu u općini pod koju spada zemlja, rekla mi je da ne mogu dobiti poticaje budući da je firma registrirana u Gradu ZG, a slično mi je i gospođa u Savjetod.službi za poljoprivredu rekla da ne mogu ostvariti Županijske subvencije..
  3. Lijepo bih molila odgovor... Firma, doo, je registrirana za poljoprivrednu djelatnost ( i još neke ). Sjedište doo-a je Grad Zagreb, djelatnost će se obavljati na zemljištu koje spada pod Zagrebačku županiju. Firma ima pravo na poticaje i subvencije koje daje Grad ZG. Da li bi se mogli ostvariti i poticaji koje daje Županija? Da li bi moglo i jedno i drugo ? Npr. podružnica, tvrtka kćer? Ako da, koji su uvjeti u smislu kapitala, uloga, da li treba imati zaposlenih?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija