Jump to content

Lav

Korisnik
  • Broj objava

    63
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama Članak 238. 2. REGISTRACIJA MOTORNIH I PRIKLJUČNIH VOZILA (5) Novčanom kaznom u iznosu od 5.000,00 do 15.000,00 kuna kaznit će se za prekršaj pravna ili fizička osoba obrtnik ako naredi ili dopusti da njezina neregistrirana vozila ili vozila kojima je isteklo važenje prometne dozvole ili njezine neoznačene lake prikolice sudjeluju u prometu na cestama. 7) Novčanom kaznom u iznosu od 2.000,00 kuna kaznit će se za prekršaj vozač koji upravlja motornim ili priključnim vozilom, osim traktora i radnog stroja, koje nije registrirano ili mu je isteklo važenje prometne dozvole za više od 15 dana. (8) Novčanom kaznom u iznosu od 700,00 kuna kaznit će se za prekršaj vozač koji upravlja traktorom i radnim strojem koji nije registriran ili mu je isteklo važenje prometne dozvole, vozači drugih motornih ili priključnih vozila kojima je isteklo važenje prometne dozvole do 15 dana. Ovo iznad je kazna koju možete očekivati u ovisnosti kada je vozilo zaustavljeno (koji dan). Odite na MUP-odjel-registarcija vozila i pitajte pokusne tablice koje bi trebale vrijediti 3 dana da možete registrirati vozilo.
  2. Ako i ne upali imate uvijek mogućnost neplaćanja uz zamjenu radom za opće dobro
  3. Pa slušajte vidim da kolege nisu online da me isprave ako sam u krivu. U svako slučaju htio sam pomoći.sretno
  4. Ako imate uplatnice zašto biste išli na Sud?Ma vi ćete potpisati umjesto njega i to je to. Ponesite neki dokument za osobu koju plaćate,ne vjerujem da će Vas odbiti.
  5. Naravno da možete u svakom slučaju vi platiti umjesto njega.Zašto ne?I ja bih volio imati takve prijatelje
  6. Ako ste dobili tako malu kaznu znači da Vam je kako kažete drot izašao u susret,a kada bi vidio da ga tako nazivate ne vjerujem da bi.Uglavnom,imate razlog za slavlje jer ste mogli dobiti puno veću kaznu. Možete ju platiti na rate,te to zamolite u svojoj PU. Na zastaru ne računajte. Vaš frend ne snosi nikakvu odgovornost u ovom slučaju.
  7. http://www.forum.hr/showthread.php?t=346664
  8. dobro,pretpostaviti ću da je sa tolerancijom ako Vam je dečku bila oduzeta vozačka.Ovako,kako se radi o malom prekoračenju odredbe od 0,5 promila alkohola napišite prigovor kada Vam dođe prekršajni nalog.Stvarno je ovo malo prekoračenje, ali ipak je u odredbi za kaznu od 1000 do 2000 kn što ćete. Prigovorom(ako bude prihvaćen)uspjeti ćete odlagati kaznu,do zastare jako teško,jer se još nezna dali je uopće izvedivo,ali moći će dečko voziti do rješenja o presudi.Sad vjerujem da Vam sve ovo zvuči zbrčkano.Uglavnom,ako dobije kaznu,javite mi se na p.m. pa ću Vas dalje uputiti.
  9. Dali je dečko napuhao 0,58 sa tolerancijom ili bez?
  10. Hahah i Floki je uletio na forum.Malo offtopic-kako napreduje traženje posla? Jeli bilo kakvog uspjeha?
  11. Neznam dali ste ovime ironični ili ne,ako jeste uzmite Zakon u ruke ili pročešljajte forum prije nego ispalite nešto.
  12. Ako možda nisam bio jasan.Možete se dakle osloboditi plaćanja izrečene kazne ili platiti.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija