Jump to content

Vida

Korisnik
  • Broj objava

    101
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je Vida objavio

  1. Osoba koja patološki laže, osoba koja nekontrolirano troši, osoba kojoj zajedništvo znači upravo ovo što ste naveli: „Stvoriti problem bez imalo razmišljanja o posljedicama tog djela i imati nekog da taj problem riješi“. Ovisnik, koji ne snosi nikakvu odgovornost za svoje postupke. Osoba koja ne samo da ne rješava problem nego srlja sve dublje i dublje i povlači u ponor sve oko sebe. Opasnost za Vas i Vaše dijete. Potpuno nesvjesna ozbiljnosti svojih postupaka sakriva se iza «ljubavi» prema Vama i djetetu. Svi ste joj činili medvjeđu uslugu (i ja isto u tom segmentu svog života). Savjetujem da bez konzultacije sa stručnjacima ne brzate sa donošenjem odluke o njenom iseljenju. Nastaje «problem» djeteta, što bi rekli: «S kim dijete ostaje, odn. s kim ide???» . Dakle, jasno i glasno joj reći da iz tih razloga vaša zajednica od ovog trenutka što se Vas osobno tiče ne postoji i da ste spremni dogovarati se o tome kako ćete dalje vezano za dijete. Mogućnost da dijete ostane s Vama je velika budući da nije u stanju zadržati posao i odgovorno se ponašati prema poslu, pa tako ni u obitelji, prednost je da Vi imate osiguran smještaj za sebe i dijete. Pravac Centar prije nego bilo što poduzmete, konzultacija s odvjetnikom. Takva osoba nije u stanju materijalno se brinuti ni o sebi, a kamoli o djetetu. Vama je ipak najvažnija dobrobit djeteta. A ona bez stručne pomoći teško da će moći, no to više nije Vaš problem. Dakako, da ukoliko pristane na razgovor s terapeutom možete puno toga učiniti, no ja iščitavam da ste već emocionalno iscrpljeni pa je upitno koliko to doista želite, naime, živjeti pored takve nepredvidive, neiskrene i nestabilne osobe.
  2. Bilo bi dakle poželjno da odgovorite Vi koji ste sve razumijeli i koji imate pojma o nasljednom pravu.
  3. Vanbracna zajednica - molim savjet . Zaintrigirala me Vaša objava tim više što vam se događa nešto zaista ružno, a što sam na žalost i sam prošao. Rekao bih, gotovo identično. Svaka čast dobrom Gaiuslu koji razmišlja na način na koji sam i ja razmišljao te stoga stanje nisam smatrao toliko alarmantnim i prihvaćao njena objašnjenja da su drugi krivi (netko je ukrao 3 para cipela, pojavio se manjak pa ga radnice moraju naknaditi). Na svu sreću, nije se radilo o toliko velikim iznosima. Za ne vjerovati je da je osoba u stanju to napraviti, bez saznanja partnera, potrošiti toliki novac također bez njegovog znanja. A za vjerovati je da je drugi partner spreman za dobrobit djeteta preći preko takvih propusta. Za vjerovati je da jedna strana ima poštene namjere i da ni u snu ne pomišlja da svom partneru ne bi vjerovala. Tim je njegov šok veći kad se uvjeri da je njihov odnos bio zasnovan na lažima. I sad bi naš Bigfoot imao objašnjenje za to. I bio bi potpuno u pravu. Upamtite, kako je lagala vama tako je lagala i drugima. Upitno je kakvo je objašnjenje dala drugima, recimo toj direktorici. Jeste li sigurni da i Vas nije uplela u to, objašnjavajući da je novac utrošila na zajedničke potrebe? Osoba poput nje izigrava žrtvu, žrtvu obitelji, supružnika, okoline…..a svojim istančanim smislom za pronalaženjem novih žrtava koji će rješavati njene probleme gotovo uvijek uspijeva. Poduzmite nešto dok ste još na vremenu, jer dug stvoren tijekom trajanja van(bračne) zajednice vrlo lako postaje i Vaš dug. Glavom bez obzira iz ove veze, moj je savjet. Prije nego išta poduzmete obratite se u Centar za socijalnu skrb, iznesite činjenice i zatražite savjet. Vrlo lako se može dogoditi da ovako «snalažljiva» osoba okrene stvari u svoju korist i da Vam stvara probleme oko djeteta. Govorim Vam iz iskustva. Želim vam puno uspjeha, Vida
  4. Vida

    gaiusl

    A bio sam gotovo siguran da si ti, u pauzi od jedne palačinke do druge, napisala one krasne stihove. hahaha! Pozdrav, pridružujem se u klub, Vida :jumping: :jumping: :jumping:
  5. Ne vidim kako bi mogla ostati bez stana ako si ga do sada uredno plaćala i ako i dalje nastaviš uredno uplaćivati obroke stambenog kredita .
  6. Savjetujem ti strpljenje jer je to jedino što nam preostaje. Kad dobiješ presudu imaš crno na bijelom kako treba..,,,do tada na žalost…samo strpljenje…..sve sam to prošao…evo tek nakon 4 godine stvari su se normalizirale da ne strepim svaki puta da li će dijete doći ili će ovisiti o njenom trenutnom raspoloženju. Ako sumnjaš na BPD, pokušaj na nju gledati zaista kao osobu s poremećajem, pa će ti biti lakše shvatiti njene nepredvidive postupke koji su i sveca u stanju izluditi. Pokušaj si to tako protumačiti. Ne nerviraj se na svaku riječ koju kaže i ne reagiraj na svaki neprimjereni postupak, izdigni se iz toga. Da je teško, to jako dobro znam, jer je to moj slučaj također. Pokušaj odglumiti da se sa svime slažeš, makar mislio dijametralno suprotno, nemoj se suprotstavljati kad predloži mjesto i vrijeme sastanka, neka ispadne da je tebi sve dobro, samo da vidiš svoje dijete…..a kad dođe presuda onda tražiš svoje. Shvaćam te kroz što prolaziš ali budi optimističan i usmjeri se na to da uspostaviš i održiš što kvalitetniji odnos s djetetom, da ti to bude primarno, a o BPD imaš na ovom forumu dosta „literature“, pa ćeš vidjeti da nisi jedini, naprotiv….srdačan pozdrav i sretno, Vida
  7. Dojmio me se Vaš slučaj koji na žalost ne odstupa puno od slučajeva mnogih očeva koji imaju poteškoća u ostvarivanju susreta s djetetom. Od vašeg prvog javljanja dobili ste nekoliko korisnih savjeta i preporučio bih da ih pokušate primijeniti. Nadalje, u međuvremenu je donijeta presuda te neovisno o tome majka i dalje nastoji sprječavati kontakt kako je dosuđeno. Preporučam da sačekate protek ovog roka, pa ako se i dalje ne bude pridržavala možete se očitovati u zapisnik pri CZSS gdje ćete detaljno opisati što se događa. U našim slučajevima preostaje nam strpljenje i nada da će biti primorana postupiti kako stoji u izreci presude. Budite uporni i iskoristite sve zakonske mogućnosti kako bi se susreti odvijali upravo onako kako stoji u rješenju. I zašto bi to bio sat vremena? Ako imate pravo 3 sata onda to svoje pravo iskoristite. Uostalom i sami navodite da je to odlučeno po preporuci djelatnice Centra pa se nemate čega bojati. U ovom trenutku uzmite dijete kad se Gđa «smili» i provedite 3 kvalitetna sata sa svojim djetetom. Zašto biste ga vraćali ranije?
  8. Vida

    valentinovo

    :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol3: :lol3: a Mrljavac je kao i obično :evilw:
  9. Štovani King, Pročitao sam Vaše postove i zbilja ste u nezavidnoj situaciji. Da biste iz nje izišli savjetujem veliku mudrost. Situacija je takva da će psihički bolesnik od Vas napraviti to isto. Prvo, ukoliko još dođe do bilo kakvog pokušaja suicida pozovite hitnu, imat ćete pismeni dokaz o njenoj neuračunljivosti. Na žalost, ovakve scene se odvijaju i pred djecom što je ravno emotivnom zlostavljanju, ali to je teško dokazivo, bolje rečeno, nema dovoljno sluha za to. Zato vam savjetujem mudrost. Pričekajte da se scena ponovi, pa reagirajte brzo. Ako to ne učinite, ona će Vas proglasiti psihičkim bolesnikom, to govorim iz iskustva. Čini mi se da je riječ o djeci u dobi od 10 i 17 godina, prema tome mogu odlučiti s kojim roditeljem žele živjeti. Ukoliko želite rastavu da biste izišli i Vi i djeca iz ove nezdrave situacije, naravno da možete ići tužbom u kojoj ćete navesti razloge i činjenice, a za to Vam ne treba njen potpis. Dok god Vas bude ucjenjivala na taj način, vrtjet ćete se u začaranom krugu i nećete nalaziti izlaz. Okrenite situaciju u vašu korist, djeca su već i odrasla pa možete s njima porazgovarati. Nema zaista smisla da i Vi i djeca patite zbog njenih ispada. Prvo riješite razvod a potom imovinski dio. Ukoliko je to kuća vaših roditelja utvrdite što je bračna stečevina pa je podijelite u jednakim dijelovima, sastavite kod odvjetnika prijedlog za podjelu bračne stečevine. Nemojte a priori kretati od toga da je nemoguće, jer ako Vi želite rastavu Vi ćete je i dobiti. U dogovoru s djecom možete zatražiti i skrbništvo. Djeca su svjesna situacije i moguće je da žele u slučaju razvoda ostati s Vama. Njoj preostaje da prihvati razvod i da se eventualno dogovori s vama oko skrbništva te prihvati priejdlog podjele. Shvaćam da je Vama žao što je do toga došlo, ali ovo je situacija kad se morate pobrinuti i za sebe i za djecu. Pokušajte otići i na CZSS i iznesite svoje probleme, osobito što se tiče zlostavljanja, prije nego krente tužbom za zlostavlanje. Sretno!
  10. Gospodin koji je objavio post je sasvim u pravu, samo da kažem: Dobro jutro!!! Za svaki neuspostavljeni telefonski kontakt plaća se 0,23 kn. To sam primijetio 2003. godine jer mi je na ispisu bio popriličan broj takvih stavki. Onda sam nazvao sebe u ured, u kojem naravno u tom trenutku nikog nije bilo, zapisao datum i vrijeme...nitko nije odgovorio na poziv, obračunska jedinica-1,00, iznos-0,23 + PDV, naravno. Na moj upit T-com zbog čega takav obračun odogovor je bio da kad mi se s druge strane nitko ne javlja neka skratim i spustim slušalicu. Sada sam sklopio ugovor s drugim operaterom i stvar štima. Pozdrav
  11. Štovana, U samom Vašem pitanju postoje izvjesne kontradiktornosti. Naime, najprije navodite da ste zajedno kupili stan: pola-pola …a potom: «No činjenica je da je to moj zaručnik stekao prije braka»…Što? Stan? Dakle, pojasnite: ili ste ga zajedno kupili ili ga je on već imao i njegov je?! Drugo, « nismo živjeli u klasičnoj izvanbračnoj zajednici»..niste prijavili prebivalište…..i ne da Vam se prolaziti peripetiju s dokumentima. Ukoliko planirate stupiti u brak uskoro, ali zaista uskoro, onda Vam se zasigurno ne isplati ta procedura s dokumentima. Međutim, sigurno je da je jedan od dokaza postojanja izvanbračne zajednice upravo taj da imate prebivalište na navedenoj adresi. No, pod pretpostavkom da ste stan kupili zajedničkim sredstvima, tko je uknjižen kao vlasnik stana? Ukoliko želite dobiti relevantan odgovor i Vi morate biti malo jasniji. :roll:
  12. Statutom društva zasigurno je regulirano da zaposlenici imaju pravo na dnevni odmor i što on podrazumijeva. Ukoliko je u krugu firme omogućeno nabaviti obrok, pretpostavlja se da nema potrebe izlaska iz firme u tu svrhu. Također pretpostavljam da nije uveden način reguliranja ulazaka i izlazaka (sustav evidencije putem kartica), pa je stoga kontrola efikasnog korištenja radnog vremena pooštrena.. Radi pojašnjenja poznato mi je da u većim firmama ta evidencija postoji, da je moguća nabava obroka u kantinama koja u cijelosti zadovoljava potrebe prosječnog radnika, da ljudi koji rade u smjenama obrok donose od kuće ili ga kupe na odlasku na posao. Također u istim firmama postoji pravilo da radnici pri odlasku kod liječnika koriste privatan izlaz. Sve je to regulirano statutom i pravilnicima društva, tako da ne vjerujem da je riječ o nekoj samovolji. Pokušajmo to pogledati i iz drugog ugla, naime, kad odete u neku javnu ustanovu, npr. izvaditi neki dokument pa tamo lijepo na vratima piše (ili čak i ne piše) kad je dnevni odmor, a u većini slučajeva se on zna i protegnuti. Vi ste izišli s posla (pa vam se i to odbija iz fonda sati) a uzalud čekate…i cupkate pred vratima, u međuvremenu se stvori i red..rezultat nam je poznat. A postoje stvari koje na žalost možemo obaviti samo u jutarnjim satima. Mišljenja sam da je ovo mač s dvije oštrice te da je ova odluka i donijeta u smislu kvalitetnijeg korištenja radnog vremena, svidjelo se to nama ili ne.
  13. Zvrka bog, don't worry, ima nas još takvih, a neki su svojedobno dobili i kritiku da ne znaju kud će sami sa sobom pa dežuraju na legalisu. U svakom slučaju zgodna stvar, tu si a u stvari nisi tu, čarobna Zvrka. I zašto da se riješi-to je baš cool!!! Pozdravlja te Vida
  14. Vida

    čekovi

    Događa se da banka izvrši isplatu na temelju čeka a Vi ako nemate dostatnih sredstava na računu idete u nedozvoljeni minus pa dobivate opomenu da namirite sredstva. U svakom slučaju naplaćuju Vam se i troškovi opomene.
  15. Štovani, Osobne odbitke za uzdržavane članove obitelji bračni drugovi mogu u načelu utvrditi na način kako je bilo do sada, možete se dogovoriti da dijelite na jednake dijelove ili odrediti drukčiju raspodjelu. U svakom slučaju, djeca mogu ostati i dalje na vašoj poreznoj kartici. Ukoliko po razvodu braka vaša supruga bude inzistirala na tome da ona ostvaruje poreznu olakšicu po osnovi uzdržavanih članova (djecu), možete dogovoriti jednake dijelove, što mislim da je prihvatljivo za oboje. Preporučam da to regiulirate za iduće porezno razdoblje kako vam se ne bi dogodilo da netko od vas mora izvršiti povrat priznatog udjela u osobnom odbitku. Također je važno, već kad postavljajte ovo pitanje-pitanje zdravstvenog osiguranja. Po osnovi zdravstvenog osiguranja djeca u nekim tvrtkama imaju prava na božični paket, u mojoj je to vrijednost od 400,00 kn-što pripada djeci. Ukoliko bi djeca i po toj osnovi imala neke prednosti, pokušajte i to dogovoriti sa suprugom, sve ovisi gdje oboje radite i kako je to regulirano u vašim firmama. Srdačan pozdrav, Vida
  16. Štovani, godišnju prijavu poreza na dohodak za 2006. moguće je vidjeti na web str. Ministarstva fianncija-porezna uprava, www.ccenterclient.porezna-uprava.hr gdje su na nekih 50 str. dane upute vezano za dohodak koji podliježe oporezivanju i za popunjavanje porezne prijave za porezno razdoblje 2006. Na obrascu DOH Točka 4.6 pod naslovom Drugi dohodak imate rubriku Autorskih naknada i tu upišete u odgovarajuće rubrike podatke koje ste naveli po potvrdama isplatitelja. Ako pozorno pročitate predloženi materijal uočit ćete da postoje razlike od autorskih do autorskih honorara, ovisno u koju kategoriju autora pripadate. Samostalnim autorima porez na dohodak obračunava se po odbitku-znači za samostalnog autora troškovi u iznosu od 30%; za umjetnika 55% od ostvarenog dohotka.
  17. Draga Gospođo, pa vi ste se u nepunih dan i pol uspjeli naljutiti na ljude koji su Vam pokušali svojim dobronamjernim savjetima pomoći, pokazati svu negativnost koja iz Vas izvire, pa nije ni čudo što ste se doveli upravo u situaciju u kojoj se nalazite, nadam se da će moderatori izbrisati ovu objavu neovisno o tome što ste ih Vi, očito nezadovolni izostankom podrše od strane forumaša, tako uljudno zamolili. :evilw:
  18. Štovana, Prije svega ne znam zašto pišete velikim slovima (pročitajte pravila legalisa). Pitanje alimentacija-održavanje susreta s djetetom je vječita, bolna i vruća tema na legalisu. Samo da pojasnimo, uzdržavanje se plaća majci, da, ali za potrebe djeteta. Također shvaćam da neovisno o tome što je dijete dodijeljeno na skrb majci i otac plaća uzdržavanje, oni gotovo podjednako brinu o njemu. Ukoliko su okolnosti takve kakve navodite može se zatražiti smanjenje uzdržavanja na temelju evidentnih, promijenjenih okolnosti, tim više što sad imate 2 djece u braku. Međutim, ja bih pokušao sagledati stvar iz drugog aspekta. Ako malo prošetate ovim legalisom uočit ćete da postoji mnoštvo očeva koji nemaju prilike održavati susrete s djetetom ni u termine kako je dosuđeno, a kamoli izvan toga. Da ima očeva koji ni na Božić, ni Uskrs, ni Novu godinu nisu sa svojim djetetom, a željeli bi to jako, a u većini slučajeva i dijete. Da su im uskraćeni i godišnji odmori s djetetom. U vašem je slučaju evidentno da je majka većinu svojih obveza prepustila ocu. I donekle mi je jasno vaše nezadovoljstvo. Međutim, ukoliko otac i dijete imaju lijepi odnos, a što je veoma bitno za njegov psihofizički razvitak, onda pokušajte učiniti nešto da smanjite uzdržavanje, pa time i materijalne troškove koje ste do sada imali. Ukoliko dijete sa zadovoljstvom dolazi k ocu pokušajte pronaći neki drugi modus, kako se ono ne bi osjećalo odbačenim, jer je očito da je u ocu našlo i podršku i sigurnost. Pokušajte porazgovarati sa suprugom da se pitanje uzdržavanja i održavanja susreta promjeni na način da se pronađe zadovoljavajuće rješenje za svih vas. Srdačan pozdrav Vida
  19. Ne bih se složio da je riječ o pretjerivanju. Pitanje je uopćeno postavljeno (pitanje značenja jednog pojma), čovjeku su ponuđena rješenja iz rječnika, postoji izbor značenja za njegov konkretan slučaj. Možda ne želi navesti problem, pa je i postavio pitanje tako uopćeno. pozdrav, Vida
  20. obrisani clanci zakona Na žalost, u zakonu tako stoji, činilo nam se to nepravednim, nepoštenim prema uzdržavatelju...za očekivati je da bi se radno sposobna supruga trebala u međuvremenu zaposliti i radi sebe same. Pozdrav, Vida
  21. Vida

    Korektnost

    Štovana Svilena, dao sam si truda i dvaput pročitao gornje postove Gosp. Gaiusla, no na žalost ni u jednoj se rečenici ne spominje netko određen niti se dade naslutiti da je iznijeto mišljenje u ikakvoj izravnoj vezi s osobom sa legalisa. Budući da je običnim posjetiocima legalisa pristup Uredničkom separeu kako ga nazivate "čoše", za kojeg sam pretpostavio da bih mogao dobiti bolji uvid u neke očito nerazjašnjene situacije, nedostupan, ne vjerujem da bismo mnogo dobili subjektivnim iznašanjem "priče o moderatoru i uredniku" od strane G. Gaiusla (kojem to pretpostavljam nije bila ni namjera, niti želja) a niti si dozvolili bespotrebno zamaranje replikama ...ono što je bila poanta odgovora mene i meni sličnih je to da je korektnost dio osobnosti koju je teško postići i održati, ukoliko težimo apsolutnom, da je griješiti ljudski, da svaka osoba koja uvidi svoju grešku i pri tom se ispriča ili barem učini sitan pomak ka pomirenju zavređuje oprost, BTW, ništa osim onog što spada u te ljudske kategorije ne čini mi se osobito zanimljivim glede navedenog posta, srdačan pozdrav, Vida
  22. Hello Anonym, Further to the above advice which I hope you have fully understood I would like to draw your attention to some particular issues that may come about. Namely, as far as I learnt from your message you have been living together for 3 years (assuming that all presumptions for a common-law marriage have been fulfilled). You are also going to buy an apartment financed by a credit loan to be paid by your common-law husband, as you actually are not employed here in Croatia. Provided that all your papers are in order, specially domicile certificate to prove the above facts (your permanent residence) you have no reason to be afraid of what may happen, but the fact that you will change address at the very moment of entering the apartment together with him may appear crucial for proving the real existence of this common-law marriage for the 3-years period. In case you get a job and actually contribute with your earnings may considerably facilitate the situation, or getting married in the meantime. In any case, irrespective of his being a credit beneficiary and payer, you may agree with him to either sign a contract with a Notary Public establishing a joint ownership on the property and enter the same into Register, or conclude a premarital agreement stipulating the property owned by each party. Best regards, Vida
  23. Vida

    Korektnost

    Re: Korektnost od GaiusI od 6/1/2007 Quote: Mnogi ne misle tako, ali u svakom slucaju hvala na komplimentima. Ako tako nastavite, uobrazit cu se. A od uobrazenih nema velike koristi. Gospodine Gaiusl, pozdravlja Vas Vida i tvrdi da se sigurno nećete uobraziti. Usput, zar je važno što "mnogi" misle??? Quote: Osobno mi je vrlo zao sto sam (bezveze, zbog znatizelje) napravio gluposti na kvadrat i to osobi koja nema ni pojma koliko mi je stako do njezinog misljenja (radi se o sasvim poslovnom i profesionalnom odnosu). Zao mi je sto sam je povrijedio svojim postupcima, a cak mi nije dala ni priliku za popravak. Zapravo, mislim da ju to nije ni briga, cak ju nije to ni zanimalo, a mozda me cak i mrzi iz dna duse, samo zato jer mi je vjerovala, kao i ja njoj. To je i vise nego ocito (npr. cak ni ne zeli odgovoriti na cestitke). Pa eto, svega ima. Da nista ne radim, da nista ne pisem, sigurno ne bih ni nista krivo napravio ni nista krivo napisao. Ponekad sam tvrdoglav kao magarac (rekli bi "mazga") jer mislim da sam u pravu, ponekad priznajem svoje greske. I kao što kaže naša Zvrka: dali ste toj osobi šansu, pa ako ste svladali gradivo iz knjige "Zaboraviti i oprostiti" onda nemate čemu žaliti, pružili ste ruku pomirenja, unatoč tome što ste zakazali davanjem obećanja kojeg niste mogli ispuniti. Nitko nije savršen, događale su vam se takve stvari neovisno o tome što ste čovjek koji teži savršenstvu, čovjek koji pred sebe postavlja stroge kriterije, pa si ne možete oprostiti. Najlakše bi Vam bilo da je ta osoba prihvatila ruku pomirenja, da imate saznanja da je shvatila da Vam je žao. Najprije oprostite sebi, Vi ste samo čovjek koji ima pravo griješiti, a onda oprostite i drugoj strani što ne shvaća. Glede obećanja..tu bi se dalo mnogo toga raspraviti...u trenutku kad dajemo neko obećanje, dajemo ga s čvrstom vjerom da ćemo ga i ispuniti, poznavajući Vas ne bih rekao da ste ga olako dali, odvagnuli ste da ste sposobni to učiniti..međutim, okolnosti se mijenjaju iz dana u dan..da počnemo s onim obećanjima kod matičara kad mislimo da smo strašno pametni, zreli..: :jumping: I vidite da sam puno toga naučio od Vas, ha-ha! A da ne govorim o vašim savjetima i spremnosti da uvijek pomognete, bilo iskustvom ili znanjem ili ponekom pričicom iz svakodnevnog života koja krijepi i grije srce...pomogne da dan započne na pravi način Quote: Zato je bolje pripaziti na rijeci i obecanja koja se daju. Pa ne možete imati ugrađen filter...budimo samo ono što jesmo-ljudi, ali ljudi koji rade na sebi, taj proces nije moguće dovršiti do kraja života, ali se možemo truditi biti bolji, iz dana u dan, bolji i prema sebi i prema drugima.... Možemo se truditi iz istih razloga koje ste naveli biti TU, i ostati tu dok god nas netko treba, nekome pružiti savjet i podršku, pred nama je mnoštvo mogućnosti, ali svi imamo izbor: prihvatiti ili odbaciti, napraviti selekciju onoga što nam se čini valjanim i primjenjivim, odlogirati se za sva vremena ili nastaviti onim putom koji nam se čini ispravnim. Na kraju teksta još bih Vas upitao: zar je zaista važno što mnogi misle ili možemo i suziti izbor? Pa to je samo njihovo osobno mišljenje koje može i ne mora biti ipravno!!! Srdačno Vas pozdravlja Vida kojem puno znači Vaša nazočnost na ovom portalu :čekić:
  24. Potpisujem do najsitnijeg detalja, iskusio, doživio (više od toga) i napravio što Gospodin Gaiusl preporuča....ma kako se razumijemo!!!! Srdačan pozdrav, Vida :čekić:
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija