Jump to content

koala_21

Korisnik
  • Broj objava

    10
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. a nakon koliko se ide na sud???
  2. ok.. to kužim.. a tko određuje pravo posjeta i visinu alimentacije?? hvala unaprijed
  3. Može li mi netko reći što se događa kada općina pošalje czss-u onu izjavu o ocu djeteta???
  4. Ovako frendica je u braku s čovjekom koji ju je prevario. Od 10 mj živi sa svojim roditeljima. Rodila je u 12 mj. On joj ne želi dati razvod. I također ne želi ići s njom prijaviti bebu. Molim vas dajte mi neki svajet šta da napravi??? Očajna je..
  5. Hvala vam puno svima za savjete i pomoć... Stvarno ste mi puno pomogli i olakšali..
  6. joj hvala.. napokon nešto pozitvino čujem..
  7. Ne, nisam. Ne želim ja da se on odrekne očinstva. To je on meni ponudio samo zato da ne bi morao plaćati alimentaciju. Što da napravim?? Ne želim da djetetu nešto fali. P.S moram napomenuti da on želi viđati dijete samo da meni napakosti. Ima li on kakvih izgleda da dobije skrbništvo?? Par puta mi je rekao da će to učiniti.. On misli da je dijete igračka preko koje će se meni inatiti...
  8. Nije. Trebala bih roditi za mjesec dana. I željela bih te stvari riješiti prije toga.
  9. Ovako, možda se ova tema već negdje otvorila, ali mislim da je svaka situacija individualna.. Naime dečko me je napustio kada je saznao da sam trudna. Sad je on odlučio da želi viđati dijete. Recite mi molim vas koliki bi bio iznos alimentacije ako on ne prima plaću preko računa nego "na ruke"? Jeli sud tada uopće u stanju odrediti alimntaciju?To me zanima jer ako je taj iznos veoma mali ili ga uoće neće biti, htjela bi da se odrekne očinstva. Molim vas za savjet jer ja zaista više ne znam što da radim.Moram napomenuti da on to radi iz inata i da mi je već ranije prijetio smrću..
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija