Jump to content

Crna_Guja

Korisnik
  • Broj objava

    28
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  • Osvojio dana

    1

Crna_Guja je na 10. lipnja 2015 zadnji put osvojio dan.

Posjetitelji rado čitaju što Crna_Guja objavi!

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Crna_Guja

    Dance

    I nešto za mlade.
  2. Crna_Guja

    Dance

    Dečki, jedni i drugi plešu ( prva liga) , a kome se ne sviđa, neka pokuša zaplesati...
  3. Dobro je za sada. Vidjet ćemo (rekli su slijepci) koliko će nam oduzeti-ukrasti....
  4. Vidim, vodi se rasprava, a nigdje preciznog odgovora pa, hajd da pitam, možda će netko prezicno odgovoriti Dakle, sljedećeg mjeseca (lipnja) datuma 06.06. mi prestaje važiti vrijednost prometne dozvole, a isto tako i osiguranja. Vozilo je po mom mišljenju tehnički ispravno (to će se ionako utvrditi na tehničkom). Do kojeg datuma smijem upravljati tim vozilom. Da li je to do 06. lipnja ili smijem upravljati vozilom do kraja mjeseca, a da me policija ne kazni. Vidim svi različito tumače..... Ja sam mišljenja (kojem se manje radujem) da smijem upravljati autom do 06. lipnja, a više bi mi odgovarala opcija da je to do kraja mjeseca lipnja.
  5. Draganec, možda je malo prekasno za diskusiju. Sada ti je stanje sa braniteljima, ono, kako se kaže "Status quo". Zato, bolje poslušaj grupu Status Quo https://www.youtube.com/watch?v=uuyccbUBzfw A, vidjet ćemo (rekli su slijepci) kako će biti, kad prođu izbori.
  6. Ako žele mogu te pregledati od glave do pete i to temeljito, mogu te i testirati na drogu ako se budeš čudno ponašala, a ako im se učini da je potrebno, mogu pregledati i cijeli autobus (postoje policijski psi koji na brzinu pronađu drogu). Sredno sa pregledom.
  7. Malo mi je nejasno, hoće li mirovine rezati 10% odmah u siječnju ili u veljači 2014. Izglasano je da se od 01. siječnja 2014. mirovine (bruto) iznad 5000 kuna režu 10% ali nigdje nije navedeno da li ta mjera stupa na snagu odmah u siječnju jer mirovine u siječnju su od prosinca (mjesec dana unazad) ili rez dolazi u veljači? Mislim da bi se ta mjera trebala osjetiti u veljači, ali ne bih bio previše siguran.
  8. Ne mogu vjerovati kakva sve pitanja postavljaju "neki" forumaši. Najbolje ovako: Jednu sisu daš bivšem mužu tj. silikon, a jedna ostaje tebi (ako se radi o sisama tj. kako žene vole reći "grudima" ). Isto tako i usne, gornja mužu, a donja tebi. Pripazi samo ako pada kiša. A što bi uradila da je "možemo reći" bivši, išao na zahvat produženja određene stvari koja mu se nalazi u gaćama, a ima i takvih "junačina"? Kako bi to ušlo u podjelu bračne imovine? Kako bi podijelili taj dio? Pitaj odvjetnika. Dijelovi ljudskog tijela (i umjetni usadci) se ne mogu dijeliti podjelom bračne imovine.
  9. Koliko se ja sjećam, naš mili i dragi korisnik je napisao i da će izvršiti samoubojstvo. E, glavonjo, možda bi ti bilo pametnije da si nađeš nekakav posao (ne mora biti u struci tj. pravnički posao). Valjda i sam vidiš da je situacija u državi glede zaposlenosti grozna. A ti stalno na ovom forumu arlaučeš i jaučeš iz razloga što ne možeš naći posao. Pa majku mu potraži nekakv drugi posao. Neiskusan si, arogantan, rekao bih i bezobrazan jer kod tebe je priča uvijek ista. Uhvati se lopate ili krampa, nađi nekakav posao sa zidarima ili sl. Ti si se uhvatio prava kao pijan plota. Miješalica za beton, lopata, ašov i kramp su ti siguran izvor zarade i ako budeš radio taj posao uvijek si možeš tražiti posao pravnika ili neku vrstu sl. posla u toj struci. Mlad si i neiskusan i valjda si svjestan trenutne situacije u lijepoj našoj. A ima posla i u Kanadi, Austriji, Njemačkoj, vidim hvališ se da si bio jedan od najboljih studenata - valjda onda poznaješ nekakv starni jezik. Najlakše je sjesti za komp i jaukati. Na taj način posao nećeš naći. Patike na noge i traži posao i manje seri. Ako budeš bio uporan - naći ćeš posao, a ako se budeš ponašao kao sad što se "ponašaš" posao nećeš naći niti kao ispumpavač septičke jame (nadam se da oni koji to rade se neće uvrijediti, to sam napisao samo kao primjer, a danas je doći do posla, bilo kakvog čista lutrija). Slaveri, pamet u glavu i traži posao i budi uporan. Nemoj se ponašati kao Boldrik iz odličnog humorističnog serijala Crna Guja (Black Adder). Ajd, Bok.
  10. Molio bih vas da mi odgovorite na sljedeće pitanje: Ako darujem nekretninu (dio kuće koje smu vlasnici brat i ja, odnosno obojica Rješenjem o nasljeđivanju imamo pravo na tu kuću) svojoj supruzi darujem svoj dio, plaćam li porez na darovanje? Znam da ako darujem sinu ne plaćam porez ali mi nije jasno plaća li se porez između supružnika.
  11. Ono što je Vinkovci napisao: "Tko tu koga....." Pa pogledaj nam direktora!! Taj je zasigurno "sprašio nekoliko tenkova". Dečki, nemojte tako i sačekajte da direktor i onaj koji potpisuje stipendije izađu iz pelena. Baš ste brezobrazni.
  12. Šaljete li im nazad oba ovjerena ugovora ili samo jedan. Kod mene piše da je dovoljno poslati samo jedan jer vidim da su sa druge strane ovjereni od fonda i oba primjerka potpisani dolje desno u rubrici "Za fond".
  13. Idi tamo na "Phantomčak" pa smjeni precjednika. Usput, kad se budeš vratio sa "krofnom" ili "šljivom" na oku, pošalji fotku da se imamo čemu smijati.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija