Jump to content

kerum

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Interesira me da li je dozvoljeno prodavati duhan za motanje po svojevoljnoj cijeni s obzirom da sam naletio na više prodajnih mijesta i svaki put platio drukčiju cijenu, a da u međuvremenu nije došlo do poskupljenja od strane države. isto ovo pitanje vrijedi za cigarete, cigarilose, cigare i dr duhanske proizvode na kojima prodajna cijena nije vidljiva.
  2. Ako ikako može pomoć naručio sam jednu majicu iz UK koju su oni poslali preko DHL-a majica + prijevoz cca 34 GBP ili 326 KN. Ok sad je došlo ode i treba platiti carinu koja je cca 45kn, ali DHL mi natovarija još nekih svojih provizija za ovo za ono i to sve skupa ispada 301 KN. Pa pitanje jeli to stvarno tako ili me žele oribati pa nije mi jasno da moran platiti još cca 92% dadžbina, a radi se samo o jednoj majici. Šta bi bilo da je vrijednost toga 5000 kn? Hvala.
  3. Živili obrtnici! Jedno brzinsko pitanje neznam točno da li ste o tome razglabali ali ako šta znate pomagajte. Uglavnom imam obrt već par godina i sada mijenjam izdvojeni pogon i dao bi mu naziv koji navodno već postoji u mojoj županiji daklen obrt je isti samo pogon drugi i njegov naziv drugi. Ako tu nema ništa sporno nek mi netko obrazloži da mogu gospođi na gospodarskom objasniti. Mnogo hvala.
  4. jel ti možda radiš u policiji kad predlažeš takvo riješenje?
  5. pozdrav svima trebam pomoć u vezi prekršaja dakle na parkiralištu sam parkirao auto na mjesto gdje to nije dozvoljeno. policija je došla (po pozivu stanara) i napisala kaznu koju sam našao pod brisačem no na onom bijelom zapisniku pogrešno su naveli ulicu u kojoj je auto bilo parkirano. da li ima šanse da se u žalbi na to izvlačim i hoće li to upaliti. zahvaljujem na odgovoru unaprijed i ako imate nekakvi drugi prijedlog napišite. hvala
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija