Jump to content

notorius

Korisnik
  • Broj objava

    8
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. notorius

    hitno

    HITNO - Molim inf. što kaže slovo zakona - Grad je raspisao natječaj za zakup zemljišta na kojem su postavljeni kiosci. Obzirom da sve parcele nisu iznajmljene u isto vrijeme tako i natječaji za cijeli niz kioska nije u jednom terminu. U prethodnom natječaju za prednji niz kioska, navedeno je da stari najmoprimac ima prednost na natječaju, odnosno pravo da odgovori na najbolju ponudu. Taj je natječaj bio prije nekoliko mjeseci. Za drugi niz kioska, u ovom natječaju, ta je opaska izuzeta čime se ja, kao dugogodišnji najmoprimac koji je uložio novac u planski kiosk i robu osjećam ugroženo. Molim za odgovor da li pri takvom natječaju imam prednost i da li je to moralo biti nvedeno u natječaju?
  2. HITNO - Molim inf. što kaže slovo zakona - Grad je raspisao natječaj za zakup zemljišta na kojem su postavljeni kiosci. Obzirom da sve parcele nisu iznajmljene u isto vrijeme tako i natječaji za cijeli niz kioska nije u jednom terminu. U prethodnom natječaju za prednji niz kioska, navedeno je da stari najmoprimac ima prednost na natječaju, odnosno pravo da odgovori na najbolju ponudu. Taj je natječaj bio prije nekoliko mjeseci. Za drugi niz kioska, u ovom natječaju, ta je opaska izuzeta čime se ja, kao dugogodišnji najmoprimac koji je uložio novac u planski kiosk i robu osjećam ugroženo. Molim za odgovor da li pri takvom natječaju imam prednost i da li je to moralo biti nvedeno u natječaju?
  3. HITNO - Molim inf. što kaže slovo zakona - Grad je raspisao natječaj za zakup zemljišta na kojem su postavljeni kiosci. Obzirom da sve parcele nisu iznajmljene u isto vrijeme tako i natječaji za cijeli niz kioska nije u jednom terminu. U prethodnom natječaju za prednji niz kioska, navedeno je da stari najmoprimac ima prednost na natječaju, odnosno pravo da odgovori na najbolju ponudu. Taj je natječaj bio prije nekoliko mjeseci. Za drugi niz kioska, u ovom natječaju, ta je opaska izuzeta čime se ja, kao dugogodišnji najmoprimac koji je uložio novac u planski kiosk i robu osjećam ugroženo. Molim za odgovor da li pri takvom natječaju imam prednost i da li je to moralo biti nvedeno u natječaju?
  4. Molim poznavatelje materije da mi odgovore: Kao obrtniku blokiran mi je račun a zbog nemogućnosti plačanja, firme koje su to mogle pustile su na isti račun zadužnice ili mjenice. Kako niam mala sredstava na računu, iste stoje tako tri godine i blokirani su mi od 01.01. svi računi. Zanima me da li postoji, ako me iste fime nisu na drugi način utužile, zastara za tu vrstu naplate na žiro računu te ako postoji nakon koliko vremena ih banka mora povući? Unaprijed hvala na odgovoru.
  5. Molim poznavatelje materije da mi odgovore: Kao obrtniku blokiran mi je račun a zbog nemogućnosti plačanja, firme koje su to mogle pustile su na isti račun zadužnice ili mjenice. Kako niam mala sredstava na računu, iste stoje tako tri godine i blokirani su mi od 01.01. svi računi. Zanima me da li postoji, ako me iste fime nisu na drugi način utužile, zastara za tu vrstu naplate na žiro računu te ako postoji nakon koliko vremena ih banka mora povući? Unaprijed hvala na odgovoru.
  6. Situacija:Obrt duguje poduzeću novac za preuzetu robu.Obrt nakon godinu dana odjevljen ali roba nije plaćena.Da li i kada nastupa zastara?
  7. pa čak i za najteža djela,ubojstvo,ratni zločin itd?
  8. Zanima me da li postoji pravo da se na sudu okrivljenik brani sam,tj. bez odvjetnika,odnosno može li zastupati sam sebe
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija