Jump to content

1954mama

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Hvala na podršci, ali tako je. Objašnjenje je da pregrada namontirana na naš zid na našoj čestici (nije na međi), nije "prava" građevina pa ne treba građ. dozvolu. Iako mi nismo niti spominjali građevinsku dozvolu. Ali, njena kćer je inspektorica u nekakvom ministarstvu, pa eto... A čudili smo se da je inspekcija sve "riješila" u roku mjesec dana! Sada vraća lopticu i traži da se maknemo iz šahta sa mjernim urama za vodu koji je u njenom dvorištu. Tako je dogovoreno kod gradnje 1962. godine, platili zajednički. Imamo uplatnice i sve papire.
  2. Susjedna terasa i nasa odvojene su zidićem visine 1,20m. Zid je naš. Susjeda je sa svoje strane izbušila na četiri mjesta naš zid (pez pitanja i obavijesti) za nosače i postavila pregradu u visini 1,20 iznad naseg zida. Inspekcija je zaključila da je to u redu. ?????????? Što dalje?
  3. I kod nas kaos iako smo samo dvoje. Susjedi i mi. Kada je gradjena kuca (1962) dozvolili su da saht s vodomjerom bude u njihovom dvoristu. Zajedno smo sve platili. Svatko ima svoju mjernu uru. Sada zahtijevaju da se maknemo iz sahta u njihovom dvoristu i napravimo na svojem. Da li imaju na to pravo?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija