Jump to content

derektor

Korisnik
  • Broj objava

    11
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. molim pomoć. pored zgrade s 50-tak stanova se planiralo napraviti garažu. promet u mirovanju je problematičan u tom dijelu grada. svi smo potpisali suglasnost za ishodovanje dozvole. napravio se projekt za oko 40-tak parkirnih mjesta. neki od nas su tražili da se prvo urede imovinsko pravni odnosi da bi se sutra mogli uknjižiti na parkirna mjesta, ali je velika većina vlasnika stanova to odbila i započeli izgradnju bez suglasnost manjine. odbio sam dati novce za izgradnju garaže, ali se nikad ničeg nisam odrekao, jedini potpis mi je bio na tu suglasnost o ishodovanju građevinske dozvole. garaža je pri kraju i navodno im nedostaje novaca i primaju novce od drugih ljudi iz susjedstva koji nemaju udjela u zgradi ni u zemljištu. nakon svega ovog ne pada mi na pamet da me netko isplati ni ništa slično. volio bi od te garaže izvući koju kunu, za osvetu onima koji su na silu gradili. što mi je za činiti? hvala.
  2. ovo mi skroz odgovara, ali tako nisam našao u zakonu o hrt-u. samo piše da su kućanstva oslobođena drugih prijemnika, ali možda nisam dobro pročitao. plaćam preplatu u svojoj kući, a u stanu u drugom dijelu grada podstanari mi imaju neprijavljen tv prijemnik, po ovome što je bovu napisao možda nebi ni oni morali ni prijavljivati ni plaćati.
  3. Ne razumijem se u ove stvari molim pomoć znalca. Nogometni klub počini prekršaj u organizaciji sportskog natjecanja, tko odgovara kao organizator i odgovorna osoba?
  4. vidiš kako ti alkohol loše utječe na moždane stanice
  5. derektor

    stan

    @desimir postoji li mogućnost proglašenja ugovora o doživotnom uzdržavanju simuliranim?
  6. Stalno zaposleni radnik odlazi za mirovinu, ravnatelj namjerava na njegovo radno mjesto rasporediti drugog djelatnika, stalno zaposlenog iz iste firme. Smije li se to bez javnog natječaja? Radi se o javnoj ustanovi. Hvala.
  7. Jedno ministarstvo radi zakon, iznese konačan prijedlog zakona kojeg vlada prihvaća. Vlada zakon upućuje saboru koji ga i prhvaća. Zakon potpisuje i predsjednik RH. Zakon biva objavljen u NN 137/09, radi se o Zakonu o zaštiti od nasilja u obitelji. Zakon je objavljen u identičnom tekstu koji je prošao vladu, sabor i predsjednika RH. Dana 29.01.2010. godine NN 14/10 objavljuje ispravak tog zakona na način da se mijenja jedan detalj u stavku 6. članka 20., a radi: "izvršenog uspoređivanja s izvornim tekstom utvrđena je pogreška", te jedan ministar objavljuje ispravak zakona. Dam si truda i usporedim gdje se potkrala pogreška, i ne vidim je, nije je niti bilo. Tekst je savršeno dobro prepisan. Dakle, do greške nije došlo, nego po mom mišljenju, jedan ministar mijenja zakon zaobilazeći vladu, sabor i predsjednika RH. Kako on to može?
  8. petpetica, naj aktivniji forumaš na prekršajnom forumu, svaka čast, pratim tvoje brojne odgovore, realno pišeš. pomogli su mi i neki po pitanju najma stanova. pusti tog zorana. obični kompleksaš
  9. Hvala, hvala. Raspitat ću se u pisarnici suda u mom gradu.
  10. da li je potrebna obična ovjera potpisa, javnobilježnički akt ili nešto drugo. zahvaljujem...
  11. petpetica ne daj da te iznervira ovaj buntovni pubertetlija. takav više ne zaslužuje nikakav odgovor
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija