Jump to content

ajerdna

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Nevjerojatno, ali istinito: nakon našeg dopisa da poduzeće nema automobil u vlasništvu niti u leasingu stigao je odgovor HRT-a da se obustavljaju daljnja postupanja po Obavijesti.
  2. Imam isti problem, danas stigla obavijest naslovljena na POČINITELJA PREKRŠAJA, što mi je također momentalno diglo tlak. Cijela famozna Obavijest sročena je kao da ju šalje sud, a ne navodno oštećena strana. No, na stranu sad to - dotični automobil u leasingu je prije dva i pol mjeseca prodan trećoj osobi, otprilike 2 tjedna nakon opomene. Kako odgovoriti na ovu gnjavažu?
  3. Poštovanje, moji roditelji imaju sličan problem, s tim da je njihova kuća u potpunosti izgrađena 1986., ali su sada u postupku sređivanja papira morali zatražiti novu građevinsku dozvolu zbog razlike između stare građevinske i izvedenog projekta. Sa starom građevinskom dozvolom su naravno plaćeni svi tada zakonom propisani doprinosi. Nažalost, informacija koju Ivana99 ima, do njih je došla slučajno, nakon isteka roka za žalbu. Što i kako se sada može učiniti? Mogu li oni sami (ili to mora odvjetnik) podnijeti žalbu/prigovor/zahtjev između ostalog pozivajući se na načelo pomoći stranci od strane službene osobe prema Zakonu o općem upravnom postupku? Zahvaljujem na pomoći!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija