Jump to content

tinica07

Korisnik
  • Broj objava

    10
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je tinica07 objavio

  1. Poštovani, zanima me da li je moguć prijenos vlasništva darovnim ugovorom sa sina na majku bez plaćanja poreza, i da li majka istodobno može prenijeti vlasništvo nekom drugom ili mora čekati rješenje?
  2. Na zk izvatku stoji zabilježba da je u tijeku katastarska izmjera u općini i da se nitko ne može pozvati na ispravnost izvatka pa banka ne priznaje izvadak kao takav za upis hipoteke na nekretninu te ne želi odobriti kredit. Kako je moguce da mi u sudu daju vlasnički list i naplate pristojbu a ne garantiraju za vjerodostojnost?
  3. Postovani, prijateljica mi je na porodiljnom do osmog mjeseca a jucer je dobila poziv od poslodavca da dodje sad raditi ili da mu u osmom mjesecu,kad beba napuni godinu dana, pismeno dade otkaz. Pretpostavljam da joj poslodavac sam ne moze dati otkaz jer ju je uzeo sa zavoda prije nesto manje od 2 godine. Nju zanimaju koja su njena prava jer on tvrdi da to sto ona sad trenutno ne moze raditi isto je ko da daje otkaz ?
  4. postovani, zanima me da li se ja mogu djelomično odreci svog nasljedstva na ostavinskoj raspravi, u korist druge osobe, tj. mogu li prihvatiti svoj dio kuće a zemlju da ostavim bratu? molim odgovor
  5. postovani, zanima me da li se ja svog dijela imovine,kojeg sam se morala prihvatiti nakon smrti oca jer sam bila malodobna,mogu odreci,tj,darovati ga bratu bez planja poreza na darovni ugovor?
  6. da li ja kao redovan student mogu podnijeti prijavu poreza ako sam radila honorarno tijekom prošle godine, npr. na lokalnim izborima.
  7. sličnih slučajeva imate na ovom forumu- izvanparnični postupci- prijedlog za ovrhu. ja također neznam sto učiniti sa tim dopunskim. dal platiti ili ne?
  8. dobar dan. ja također imam problem sa dopunskim, tj,ne ja već moj dečko. naime,on je 2003 potpisa ugovor za dopunsko te je isto tako potpisa i da mu se direktno sa plaće skida iznos. no, on je nakon samo dvije uplate dao otkaz u toj firmi te je zaboravio odjaviti dopunsko. sad, nakon 6 godina kad je htio produžiti dopunsko od prosle godine nije mogao jer postoji taj dug. sad mene zanima da li da plati ili da uloži prigovor jer za sve ovo vrijeme nije dobivao nikakve ni opomene ni uplatnice niti ista. kamate su naravno uredno išle, i to 10 kuna svaki mjesec svih ovih godina pa je od 600 kuna duga doslo do 1600. poslan je prijedlog za ovrhu 2007 i on još uvijek nije dobio ništa ni sa suda.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija