Jump to content

Chewbacca

Korisnik
 • Broj objava

  146
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

O Chewbacca

 • Rang
  Veteran

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

 1. Obzirom da uskoro stječem uvjet za polaganje sudačkog ispita zanima me sve o sudačkom ispitu odnosno što sve sudački ispit obuhvaća, kako se polaže, koliko je težak, da li je teži od pravosudnog ispita i dr. Obzirom da nema pdf za ovu temu predlažem adminima da otvore novi pdf za ovu temu.
 2. Chewbacca

  PZ Osatina

  PZ Osatina je dobra firma i najuspješnija u tom kraju.
 3. Chewbacca

  PZ Osatina

  Ne znam kakvi su uvjeti fizičkih i terenskih radnika u Osatini, no znam da se ona zaposlila da radi uredske i tajničke poslove, međutim dala je otkaz jer je smatrala da neće moći puno naučiti. O tome sam bio razgovarao i s jednom pravnicom iz Semeljaca koju sam upoznao dok sam čekao razgovor za posao za radno mjesto u područnoj samoupravi prije godinu dana.
 4. Chewbacca

  PZ Osatina

  Čuo sam da je dala otkaz (mislim da je iz VK) zbog toga što je mislila da u Osatini neće moći puno naučiti i steći iskustva. Ovo će pitanje možda zvučati čudno no da li je u drugom krugu od vas 14 bilo muškaraca?
 5. Chewbacca

  PZ Osatina

  Čuo sam da je cura koja se zaposlila u PZ Osatini dala otkaz , pa bi možda mogao biti novi natječaj za Osatinu.
 6. Chewbacca

  PZ Osatina

  Nekako sam kontao da nisam prošao u drugi krug zbog toga što nemam položen pravosudni, niti bilo kakvog radnog iskustva. Malaplava jesi prošla u treći krug? Ako jesi onda čestitam.
 7. Chewbacca

  PZ Osatina

  Malaplava jel znaš tko je prošao u drugi krug? Da li su u drugi krug prošle osobe samo s pravosudnim ispitom ili je bilo i osoba koje su prošle i bez pravosudnog i odakle je bilo najviše ljudi u drugom krugu? Ja sam se nadao prolasku u drugi krug zbog toga što sam završio pravo za samo pet godina i što sam iz Đakova, ali nisam prošao.
 8. Chewbacca

  PZ Osatina

  Zna li netko kako je prošao natječaj za Osatinu?
×
×
 • Napravi novi...