Jump to content

gossak

Korisnik
  • Broj objava

    7
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je gossak objavio

  1. Problem je sljedeci. Sa bivsim muzon sam rastavljena vec par godina,razvod je isao sporazumno a dijete nasom odlukom zivi kod njega,ja placam alimentaciju. Sve je bilo u redu do sada. Bivsi se je opet ozenio i sa njima zivi i njem sin iz prvog braka (15 mu je godina) koji tuce moje dijete (5 godina). Zelim svoje dijete da zivi kod mene,da dobijem skrbnistvo ali se bojim bivseg muza. Kako i od kuda da krenem? U panici sam,molim vas pomozite.
  2. Taj dio duga je plaćen prošle godine i tek sada su mi poslali ovršni prijedlog.
  3. Pozdrav svima. Ovako. Neki dan mi je poštom stigao ovršni prijedlog od odvjetničkog društva Hanžeković& partneri,koji zastupaju T-mobile. Radi se o 4 neplaćena računa iz 2009 godine. 2010 godine su mi poslali uplatnice za obročno plaćanje koje nisu u cjelosti plaćene. Pokušavam nazvati svaki dan to odvjetničko društvo radi ponovnog dogovora oko obročnog plaćanja ali linije su stalno zauzete. Zanima me da li je već nastupila zastara za te račune? Hvala.
  4. Znači ja bi,kada se vjenčam,trebala otići na czss i podnijeti zahtjav za promjenu skrbništva??? Šta slijedi,kako se dalje odvija taj slučaj? Još me zanima kakva sada ja prava imam na zajedno stečenu imovinu dok sam bila u braku? Kuća je njegova ali smo skupa ulagali u nju. Isplati li se uopce pokretati takvo što? HVALA HVALA HVALA.......
  5. hvala vam na pomoći. Imam još pitanja. Poslje rastave sam zadrzala muževo prezime,zbog djeteta opet. Ako se sada udam ponovo dali je moguće zadržati i staro prezime i novo dodati?
  6. dijete je staro 3 godine. Već godinu dana ne zivim sa mužem a službeno smo rastavljeni tek mjesec dana. Svo to vrijeme dijete je sa njim. On živi sa novom ženom koja ima jedno dijete i ono zivi sa njima. Ja zivim sa covjekom koji jako dobro zarađuje i spreman je sve napraviti da ja dobijem skrbništvo. Tada kad smo se razilazli nisam imala drugog izbora nego dijete ostaviti sa ocem mada i nije bila idealna situacija za to ni kod oca. Sada je došlo do velikih problema u obitelji bivšeg muža i policija je urgirala zbog njegovog ponašanja a dijete cuje i gleda sve što se događa u kući. Imam pdršku i od bivše svekrve koja je spremna posvjedočit u moju korist i korist djeteta. Kada smo bili na czss-u na posredovanju rekli su mi da mogu tražiti promjenu skrbništva kada se stabiliziram. Neznam dali je bolje da se vjenčam sa sadašnjim partnerom ili to nema veze? Ja znam da se bivši neće složiti sa tim da ja dobijem dijete i iskreno bojim se njegovih reakcija i njega.
  7. nadam se da nisam pokrenula istu temu ali treba mi hitna pomoć.Razvela sam se od muža sporazumno i zbog svojeg financijskog i stambenog pitanja sam pristala da dijete bude sa ocem za dobrobit djeteta. Sada sam riješila stambeno pitanje ali sam još uvjek nezaposlena. Želim dobiti dijete da živi samnom. Molom vas pomozite mi da saznam kako i kuda. Hvala bezbroj puta.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija