Jump to content

kauboj

Korisnik
  • Broj objava

    15
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je kauboj objavio

  1. zanima me da li mene moj doktor medicine rada,može vratiti na posao ako sam sad bio na vještačenju u splitu,tamo mi je rečeno da se nastavim liječite i ne prilažem papire u zagreb jer nemam hrvi,da nebi opet dobio odbijenicu.imam trajno oboljenje f62,0 -f43,1 -f32,1 f 11 , i j 90...da li uopće neko može primiti ovaku osobu na posao?U 10 mjesecu ove godina ponovno slijedi obrada papira.da li mi trebaju ikakvi dokumenti osim statusa branitelja i ratnog puta?I još jedno pitanje,sad kad komisija dođe do doktora ,dali ovisu od moga doktora hoće li me vratit na posao,jer ako odem,,nisam za posao ,jer trošim tablete prazine 100,helex 1 mg,normabel 10, luxeta od 50 mg i prazine od 25,,mislim da sam rekao sve,unaprijed hvala.
  2. viste več upoznati s mojim problemom,ali nisam naglasio da neman hrvi,što da radim,imam 2.5 god,ratovanja.10 god.na birou,2 god radnog staža,pozvan na ponovno vještačenje na mirovinski,u razgovoru koji je trajao 2 sata uz prisustvo supruge,odlučili su opet odbijenicu,uz daljno liječenje radi tog što neman hrvi,moj doktor kaže da će me vratit na posao.a ja nisam sposoban za bilo kakvi posao,zanima me kako uopće dobit taj hrvi,i da li je to uopće sad moguće,ako ne ,koliko bi iznosila moja mirovina,tj civilna i da li uopće mogu dobiti bilo kakvu vojnu mirovinu...pošto se računa 2.5 godina u ratu kao 4 godine radnog staža,a na birou,dali se to konta kao radni staž kako kažu da je,mislim da je to 10 godina,i plus dvije godine radnog staža,to bi bilo 14,5 godina....
  3. je li se pokrenuo postupak o najnižoj mirovini za 2010 godinu
  4. .ili razliku bodova i koliko bi iznosila razlika tih bodova. a digao sam dividende od 47,7 kn....
  5. pišem u ime udovice Hrvatskog Branitelja,imam 4 djece,muž poginuo prije 2 godine.Bio od samog početka u ratu,iza rata nastavio u 4 brigadi ima čin Narednika i Dočasnika HV.Moja djeca primaju mirovinu od 3,200kn imam dječji,kažu mi da neman nikakva prava,s tim da mi čovjek nije poginuo u ratu i na radnom mjestu.Podstanar sam-pitanje:kome da se obratim da li uopće mogu dobiti stan i da li uopće imam ikakva prava na to.DA LI JE TO TA HRVATSKA ZA KOJU SE JE MOJ ČOVJEK BORIO.....
  6. ako imaš šifru f41 ili f43,1 imaš pravo tražit 100% bolovanje,ako si još u radnom odnosu...po svemu mislim da bi trebao dobit 100 bolovanje jer sam i ja dobio...nakon 3 mjeseca bolovanja sam tražio 100 bolovanje i dobio.
  7. a šta očekivat ako sam ima tjedan dana pokušao samoubojstvo i to se desilo u bolnici....spasile me jedva...
  8. imam status hrvatskog branitelja iz domovinskog rata.
  9. u ratu bio u 4 gbr od 15 listopada 1993 do 1 veljače 1994, u 115 brigadi bio od 07.1994 do 20 siječnja 1996...neman rvi..sa posla otišao ima godina dana,s tim da imam 100% bolovanje,predao papire za mirovinu prošle godine u 7 mjesecu,dobio odbijenicu ima 2 tjedna,obrada u tijeku... hvala. dobio šifru f 62.0..
  10. dobio sam odbijenicu za mirovinu..šifra mi je f43.1 između ostalog mi se nešto desilo i dobio sam šifru f62.0 ponovno obrađivam papire što mogu očekivat od svega...hvala..
  11. imam jedan problem,zanima me ako sam svoj udjel prodao,bio je 7,78 sada sam dobio novi udjel od 8,88,dali imam pravo na kompletnu prodaju svega?
  12. imam isti problem kao gospođa,treba mi hitno pravni savjet,na bolovanju sam od desetog mjesesa,povrjedila sam donji dio kralježnice-otišla na hitnu,ali problem je u tome što ja tek sad,unazad dvadeset dana tražim ozljedu na radu od poslodavca,koji je na da,što da ja sad radim,na bolovanju sam tri mjeseca,imam ozbiljnu ozljedu..ako se vratim na posao..što da radim....problem je jer radim u trgovini,zanima me dali je poslodavac dužan dati ozljedu na radu iako je prošlo vremena,ako imam svjedoka i točno koliko treba vremenski da mogu prijavit ozljedu na radu...hvala-molim brz odgovor,jer mi je več dosta bolovanj.....
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija