Jump to content

Tribun

Korisnik
  • Broj objava

    9
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Imam jedan upit za one koji poznaju rad udruga. Predsjedništvo udruge čine, Predsjednik udruge,dvoje potpredsjednika i tajnik udruge. Sad me zanima što se dalje događa kad jedan od predsjedništva udruge da ostavku? Kakva je dalje procedura da li se mora sazvat skupština udruge,da li postoji mogucnost da se u Statutu ugradi da mjesto predsjednika u slucaju ostavke mjenja potpredsjednik kao v.d predsjednik do novih izbora, ili kad neko od potpredsjednika ili tajnik da ostavku da predsjednik može sam izbrat osobu za to mjesto do kraja mandata Predsjedništva udruge??
  2. Zanima me što se događa kad zaštitar ne prođe obavezni lječnićki pregled, što se dalje događa i kakva je procedura. Zaštitar kad neprođe lječnićki nije sposoban obavljat posao i gubi licencu. Sad me zanima što se dalje događa tj. što kaže zakon, da li završava na ulicu i Zavodu za zapošljavanje.
  3. Tribun

    Udruga

    Pitanje za one koji znaju, da li se Udruga može nakon određenog vremena registrirat kao sindikat?
  4. Odlican forum sadržajan,edukativan i informativan,administrativno osoblje foruma puno ljubaznosti i strpljenja!
  5. Kakva je sudska praksa po pitanju ovih kleveti,optužbi i prijetnji na ovim javnim mrežama kao Facebook, kako one zvršavaju na Sudu? Da li je tko optužen,i kakve su bile kazne?
  6. Provaj kontaktirat svog lječnika opće prakse telefonskim putem i s njim se dogovorit, neka ti pošalje poštom doznake za bolovanje.
  7. Mislim da ti se godišnji povečava tako da se na svakih 5 god. staža dodava 1 dan godišnjeg odmora. Dosad je bilo 18 dana minimalni godišnji odmor, a po novomu mislim da je 20 dana(nisam sigurna), tvoja kolegica bi za 8 godina staža trebala imat 19 radnih dana godišnjeg odmora. Subote se nesmju računat u godišnji odmor ali nisam sto posto siguran.
  8. Može li Regos izdat potvrdu da nije uplacen doprinos za jedan mjesec, od fonda imam izvod.
  9. Što napravit kad izostane jedna rata uplate doprinosa za 2. stup mirovinskog fonda, a poslodavac tvrdi uporno da je uplata izvršena.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija