Jump to content

fkocur

Korisnik
  • Broj objava

    7
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Hvala , da li ja s tom žalbom - prigovorom onda izbjegavam troškove postupka ili ih povećavam odlaskom na sud?
  2. Molim Vas za pomoć, Komunalno poduzeće je pokrenulo ovrhu 2.3.2011. meni se dostavlja 27.05.2011!!!!!, a isti dug po računu komunalnoga poduzeća je plaćen 13.4.2011. godine. Sad - da li moram plaćati troškove ovrhe? - da li pisati žalbu?? - ili ??? hvala
  3. Drugostupanjsko tijelo koje je odlučivalo o žalbi nije donijelo Riješenje već Zaključak, a u zaključku piše samo obustavlja se postupak bez ikakvih daljnih smjernica. U pouci kaže žali se na ovaj zaključak Upravnom sudu!
  4. Molim za pomoć, MUP donese Zaključak kojim obustavlja postupak povodom žalbe na rješenje Policijske uprave. Da li je time poništio rješenje, stavio van snage ili ??? Hvala
  5. H E L P Žalio sam se na Riješenje o ovrsi, sud donosi odluku da obustavlja ovrhu i da će se postupak nastaviti po prigovoru. Sad mi je došao poziv za glavnu raspravu, u zaglavlju ima oznaku IP pretpostavljam izvanparnično.... što činiti, kako se pripremiti???
  6. Kao jamac sam primio prijedlog za ovrhu kod mjesno nadležnog suda i žalio se na istu.Sud donosi riješenje kojim obustavlja ovršne radnje...... zvao sam odvjetnika ovrhovoditelja i on kaže da slijedi parnica protiv mene... nakon par dana uspijem doći telefonom do glavnog dužnika koji živi na drugom kraju lijepe naše i kod njega se vodio postupak ovrhe (sud u BM) po istom kreditu, međutim tamo banka s njime sklapa dogovor i daje suglasnost na odgodu njemu na 6 mjeseci svih radnji protiv njega. Nije mi jasno ako glavnom dužniku daje odgodu zašto mene progoni?? i šta mi je činiti da se to izbjegne??
  7. Molim Vas za pomoć kako dalje. Kao solidarnom jamcu došla je ovrha i žalio se, sud oslobađa ovrhe ali ovrhovoditelj preko odv,društvo tuži....., u međuvremenu saznajem da je glavni dužnik sklopio dogovor sa ovrhovoditeljom za odgodu plaćanja kredita za 3 mjeseca a mene tuže. Može li mene teretiti za dug ako je glavnog dužnika oslobodio???
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija