Jump to content

sanja28

Korisnik
  • Broj objava

    9
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. To sam im i ja govorila,ali oni to ne prihvacaju.Ne reagiraju na nista,niti na prijetnje tuzbom.Ali evo uspjela sam doci upravo do novaca.Kontaktirala sam odvjetnika danas kada sam dosla iz banke.On ih je nazvao i pet minuta nakon njegovog poziva javili su mi iz banke da mogu doci po isplatu te naknade.Puno Vam hvala za savjete i pomoc.
  2. Molila bi da mi jos samo odgovorite da li je u ovrnom zakonu bas negdje navedeno da se naknada za opremu novorodenog djeteta ne moze plijeniti.Ja sam ga citala i nasla sam da se ne moze plijeniti djecji doplatak,primanja po socijalnoj pomoci i jos par stvari,ali nigdje nema napisano bas naknada za opremu novorodenceta i banka se poziva na to.Hvala
  3. Evo da javim upravo sam dosla iz banke.U pravnui sluzbu me nisu uopce htjeli primiti.Porucili su neka se obratim pismenim putem ako sta trebam,a voditelj poslovnice kkaze da on sa tim nema nista i da mora biti tako kako je pravna sluzba rekla.Novac ce mi dati jedino ako od suda dobijem rjesenje da mi ta sredstva ne smiju plijeniti.
  4. U redu,otici cu ujutro opet u banku i napraviti kako ste mi savjetovali.Hvala.
  5. Evo kontaktirala sam ih nakon Vaseg odgovora telefonom i oni ostaju pri svojem.Kazu da se po ovrsnom zakonu ta sredstva ne mogu plijeniti,ali posto sam ja potpisala i ovjerila kod biljeznika zaduznicu u kojoj pise da pristajem da mi se plijene sva novcana sredstva po svim tekucim racunima u slucaju ne otplate duga na vrijeme,mene ovrsni zakon zbog te moje izjave ne stiti.Jako su bezobrazni u banci,lijepo sam im sve objasnila,ali oni tjeraju svoje.
  6. A u pravnoj sluzbi banke sam bila i zaprijetila tuzbom jer sam vec dobila takav savjet medutim oni su rekli dobro.Tako da zbog te njihove reakcije mislim da su mozda i u pravu.
  7. Hvala na odgovoru,a toda je nakanda izuzeta iz ovrhe mi svi govore,ali u banci kazu posto je na zaduznici potpisano da mi se u slucaju ne vracanja duga mogu plijeniti sva novcana sredstva na svim tekucim racunima onda ta izjava ne ulazi u ovrsžsni zakon tj. onda ne postoje sredstva koja su zakonom izuzeta iz ovrhe.Znaci mogu mi plijeniti sva novacana sredstva na tekucem rn.E sada ne znam vise tko je u pravu s obzirom na takav sadrzaj zaduznice pa ukoliko znate molila bi da mi jos to odgovorite.Hvala
  8. Ne bih znala odgovor,ali evo na netu sam nasla ovu e mail adresu za besplatne pravne savjete pa pokusajte poslati upit na mail.Ja sam jucer poslala svoj upit i dobila odgovor odmah.E mail je ridert@optinet.hr
  9. Imam dug u jednoj skz te mi je na tekuci racun poslana zaduznica i racun mi je blokiran dok se dug ne otplati.Na taj racun primam i naknadu za opremu novorodenog djeteta od grada Zagreba u iznosu od 9000kn godisnje jer imam troje djece.Zanima me da li ta naknada moze biti sredstvo ovrhe.Dobila sam od sudskog ovrhovoditelja informaciju da ne moze medutim u banci tvrde da moze i ne zele mi isplatiti novac.Ako netko zna da li mogu ista napraviti da mi isplate taj novac molila bi da mi odgovori.Hvala.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija