Jump to content

zoran36

Korisnik
  • Broj objava

    37
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je zoran36 objavio

  1. meni je potreban ratni put,posto sam u mirovini mislio sam da bi to mogao ja osobno dobiti na ruke.
  2. kome se treba obratiti da bi se dobio ratni put?zna li tko adresu ili nešto hvala?
  3. ja znaci moram rs2 traziti u vojarni gdje sam radio?posto sam dobio castan otpust i ne radim od 05.02.
  4. Dobio sam od HZMO da moram dostaviti orginalne obrazce RS2 i PS3 .Zanima me tko izdaje te obrazce?HVALA
  5. ja sam dobio 9 800 kn ,ali po tome njihovom izracunu placa bi mi bila 3 700 kn.a moja je bila 4900
  6. Zanima me kako se racuna otpremnina ,tri prosjecne place.Koja bi bila najmanja svota koja se dobije.Kada sam dobio za invalidsku mirovinu nisam imao nikakav cin,otisao sam sa mjesta vojnika. Hvala
  7. da li otpremnina ima veze sa privremenim rijesenjem,mislim ako nisam dobio jos privremeno rijesenje da li ce mi isplatiti otpremninu.
  8. imam napisano pod drugim pitanjem "mirovina"
  9. ma zvao sam ih ja ali nista od toga
  10. 23.3.2010 bio sam u Tvrtkovoj na vjestacenju.Zanima me koliko dugo treba vremena proci od vjestacenja do dobitka privremenog rijesenja ,i kada se dobije otpremnina imam pravo na 3 place. 05.02 sam dobio rijesenje o časnom otpustu sa pravom na mirovinu po čl.11 i pravo na otpremninu 3 place.Do sada nista nisam dobio, a i 02.04 istjece mi pravo na zdravstveno osiguranje a nista ne mogu napraviti jer nisam dobio jos privremeno rijesenje.
  11. molio bih adresu hzzo-a u zagrebu.hvala
  12. kome se treba obratiti za ratni put.Postrojba je ugasena . Hvala
  13. Zna li netko broj od pof karlovac? hvala
  14. meni je 2.3 bilo mjesec dana od otpusta,jos nista nisam dobio.a za koliko si dobio otpremninu,jer ako nebude to islo tako brzo bar da imam neku zalihu za to dok cekam.
  15. da radi toga mi najvise i treba posto idem kod doktora na kontrole i po lijekove.koliko si dugo cekao da te pozovu u tvrtkovu?
  16. bio sam pa su mi rekli da je to sve jos u zg.ali ako dobijem privremeno rijesenje da mogu odmah dobiti.mene zanima kada se dobije to privremeno rijesenje o mirovini.koliko se dugo ceka,meni je sada proslo mjesec dana od kada su me casno otpustili iz vojske.
  17. koliko se ceka taj poziv za tvrtkovu ja sam rijesenje o prekidu odnosa dobio 5.2.a nista nemogu napraviti bez tog privremenog rijesenja o mirovini.
  18. koliko se ceka dugo privremeno rijesenje o mirovini.proslo je malo mjesec dana a jos nisam dobio nista.
  19. Hvala vam.Pise tri prosjecne place.Zanima me odprilike koliko se dugo ceka otpremnina.Neki kazu mjesec dana za invalidsku mirovinu.
  20. Zanima me da li se treba podnesti kakav zahtijev za isplatu otpremnine po čl.11 ili to ide automatski posto sam 05.02 dobi rijesenje za castan otpust i invalidsku mirovinu po čl.11.Dobio sam zadnju placu ali jos nisam otpremninu,pa ne znam jeli treba nesto ispuniti ili to ide automatski.To je otpremnina od tri prosjecne place.hvala
  21. zanima me jos kada i kako trebam promjeniti zdravstvenu iskaznicu.kada dobijem konacno rijesenje ili?i kako da djecu koja su bila prijavljena na moju pk karticu prebacim na ženinu.hvala
  22. a sto se tice otpremnine kada bi je mogao dobiti.i da li cu dobiti barem kakvo privremeno rijesenje kako bi dobivao barem nesto ili cu mjesecima biti bez novaca.da idem po čl.11
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija