Jump to content

arisen

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je arisen objavio

  1. Slavko, hvala puno na trudu. Da odgovorim na vaše pitanje, nažalost nikako to ne obračunavam - ta tema jednostavno nikog ne zanima i nitko o tome ne želi razgovarati. Ja plaćam račun za struju već 3 godine i nitko se nije ponudio da mi nadoknadi ni pet lipa. Nažalost, račun moram platiti jer je na moje brojilo spojen moj stan + zajednička potrošnja zgrade. Ako ne platim meni će isključiti struju! Na jedinom skupu stanara ja sam potegnuo to pitanje, čak i pred upraviteljem zgrade koji je predložio, pazite sad ovo, da neka kupim one led lampe sa senzorom (na baterije) pa neka ih postavim po zgradi ? Jedino što mogu jest zvati HEP i ugasiti struju u cijeloj zgradi - na ovom zajedničkom dijelu?
  2. Nažalost nemamo ni MU. Opet, nikoga nije briga. Na koji način bi mogao pokrenuti tu priču oko MU? Imamo upravitelja zgrade ali nemamo ni MU niti predstavnika zgrade. Hvala vam na pomoći.
  3. Pozdrav svima, imam jedan problem koji možda nije toliko čest ali eto moje sreće da mene zadesi. Kupio sam stan u novogradnji koja nema zajedničko brojilo za struju. Naime, sva potrošnja od zgrade je spojena na moje brojilo (sva svjetla u zgradi, svjetlo ispred zgrade), a ostale susjede to naravno ne zanima i nikoga nije briga. Ima li možda netko savjet kako da to riješim?
  4. Poštovani, evo par pitanja i dojmovi sa današnjeg roka, 30.01.2010. Ja ću ponoviti ono što su neki već rekli, dakle, obavezno dođite dobro naspavani, a sa sobom ponesite bočicu vode, dobro će vam doći. Bitno je da ste odmorni i čiste glave. Sam postupak traje od 8.30 do cca. 15 sati. Komisija je bila vrlo 'friendly', no znati se mora. Ustav Što je ustav? Kad je donesen? Osobne slobode? Gospodarske? Socijalne? Što radi Vlada? Razjasni uredbe. Predsjednik? Sabor? Biračko pravo Sustav državne uprave Nabroji tijela Što radi državna uprava? Opiši upravni nadzor, inspekcijski. Ured državne uprave? Tko je na čelu? EU Povijest 4 kriterija, objasni. 4 slobode, objasni. Osnivački ugovori. Lokalna, službenički Jedinice lokalne samouprave? Regionalne? Upravni odjeli, tko ih vodi, objasni. Grad Zagreb Uredi, objasni. Tko je službenik, tko namještenik? Što rade? Povrede? Kazne? Tko odlučuje? ZUP/ZUS Dokazi Stranka, tko može biti? Dostava pismena. Zastupnici? Rokovi, žalba. Kako se pokreće spor? Presuda, objasni, detalji presude. Uredsko Pisarnica Što je uredsko? Štambilj? Pečat? Tko izdaje? Ovlaštenje? Sretno svima!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija