Jump to content

malaina

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. vodimo knjigovodstvene i administrativne poslove u vezi komunalne i naknade za uređenje voda. mi smo inače knjigovodstveni servis.
  2. oni bi bili ovrhovoditelj za komunalnu naknadu, a ja za nakanadu za uređenje voda? pitanje je da li je to u skladu sa Zakonaom o financiranju vodnog gospodarstva i Zakona o komunalnom gospodarstvu?
  3. pa znam to...ali pitanje je da li mogu biti ovrhovoditelj ja ...ili to mora biti JLS(Jedinica lokoalne samouprave za koju moja firma vodi komunalnu i naknadu za uređenje voda) ???
  4. Pa kako nema zanima me tumacenje ovih clanaka.... vezano sa propisima za komunalnau naknadu.....ne znam kako napraviti tu ovrhu???
  5. Tko se smatra pravnom osobom kojoj je povjeren obračun i naplata naknade za uređenje voda prema (čl. 77. st.2. i čl.72. Zakona o financiranju vodnog gospodarstva NN 153/2009)? Da li je to i pravna osoba koja za JLS samo obavlja operativne poslove oko obračuna i naplate naknade za uređenje voda i komunalne naknade , dok sve isprave na temelju kojih je obracunata naknada glase na JLS i naknada se naplacuje u korist ziro racuna JLS?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija