Jump to content

ino

Korisnik
  • Broj objava

    8
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Pa na koji način ću biti obavješten o rezultatu analize krvi?
  2. e samo me zanima jos jel analiza krvi dolazi zajedno s kaznom ili posebno?
  3. a jel analiza krvi dolazi (ako je pozitivno)sa kaznom ili posebno??
  4. Gospođice poduzetnice ja nisam vozio pod utjecajem toga opojnog sredstva već ono ostaje 3 mjeseca u krvi,ali ce valjda oni sad uzeti u obir da sam ja vozio pod utjecajem toga.pff
  5. hvala.Još me samo zanima ovo. Oduzeli su mi vozacku na 7 dana. I jel me oni mogu opet podvrgnut testu,ako kokain ostaje 3 mjeseca u krvi jel me mogu provjeravat npr. idući tjedan i opet ista procedura??Jel mogu uopće vozit auto?
  6. Da,znam da se vidi sve analizom krvi.Ali mene zanima dali oni mogu vidjeti u labosu da ja nisam konzumirao kokain tu večer već da mi je otprije u krvi možda??
  7. pozdrav.Prosli tjedan me je zaustavila policijska patrola i testirali su me na drogu.test je pokazao pozitivno na kokain koji tu vecer nisam sigurno konzumirao niti neznam odkud,zatim su me odveli na vađenje krvi i davanje urina u dom zdravlja.Zanima me dali oni na pregledu u labaratoriju mogu vidjeti kad je ta droga konzumirana i da tu večer nisam bio pod utjecajem jer kokain navodno ostaje 3 mjeseca u krvi???
  8. Pozdrav.prosli tjedan tijekom voznje me zaustavila policijska patrola i testirala na drogu.test je pokazao pozitivno na kokain stvarno neznam odkud.potom su me odveli na vađenje krvi u dom zdravlja.zanimaju me dvije stvari. Hoce li u labaratoriju biti potvrden nalaz i jel ima veze ako tu vecer nisam bio pod utjecajem i jel mogu oni vidjeti to.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija