Jump to content

ivann85

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je ivann85 objavio

  1. Pozdrav prije mjesec dana sam napravio prekršaj vozio 93km/h i pritom još napuho 0,62 promila... Bila je noć i tako... uglavnom lupost teška s moje strane... Danas sam dobio obavezni prekršajni nalog kojim mi se izriče kazna 2000kn za brzinu i 1000 za alkohol plus 80kn za alkotestiranje... Nigdje ne piše da imam zabranu upravljanja... Dali je moguće da nakon što ja platim ove kazne (ne žalim se) dobijem zabranu upravljanja B kategorijom? Ajd molim vas nek netko odgovori ma kako mu se glupo pitanje činilo...
  2. Ako se ne varam za brzine ispod 100km/h dozvoljeno prekoračenje je 10kmh ne 10%, to je za brzine preko 100 kmh... Znači mogo si vozit 70... E sad ti si na satu vidio nekih 75 a kako satovi na autima nisu precizni, pitanje dali si uopće bio u prekšaju... Ja vjerujem da nisi ni bio u prekršaju i da ti kazna neće nikad doć... Inače bi te policajac zaustavio, ne?
  3. Poštovanje, Prije dva dana sam napravio glupost života, u naseljenom mjestu gdje je ograničenje 50km/h vozio sam 102km/h umanjeno za 10 posto 92km/h... Kakvu kaznu mogu očekivati? Policijski službenik mi je spominjao 2000kn i dva kaznena boda? Hvala na odgovoru!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija