Jump to content

Ane

Korisnik
 • Broj objava

  4480
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

Sve što je Ane objavio

 1. Ane

  Visi sluzbenicki sud

  Hvala. Jesu li zadnja imenovanja clanova su bila 2006.?
 2. Zna li netko gdje mu je sjediste?
 3. Ove su upute prije nekoliko godina sastavili suci kaznenog dojela ZSZG za svoje vjezbenike. Nadam se da ce vam pomoci. OBRAZLOŽENJE PRESUDE – UPUTE ZA VJEŽBENIKE Članak 359. stavak 2. Zakona o kaznenom postupku: Uvod presude sadrži: naznaku da se presuda izriče u ime Republike Hrvatske, naziv suda, ime i prezime predsjednika i članova vijeća i zapisničara, ime i prezime optuženika, jedinstveni matični broj građana državljana Republike Hrvatske, kazneno djelo za koje je optužen i je li bio nazočan na glavnoj raspravi, dan glavne rasprave i je li glavna rasprava bila javna ime i prezime
 4. E neja, organizirala sam ti studijski posjet zboru Lipa i trodevni tecaj ucenja i pjevanja himne pod Svileninim strucnim i umjetnickim vodstvom. Ona tak i tak sad moze stavit prst u uho i pjevat!
 5. Ane

  Želje, čestitke, pozdravi...

  Dobrodosao natrag. I urednica ti je otkljucala ulaz, a ne Zex.
 6. Ane

  Želje, čestitke, pozdravi...

  Za covjeka i moderatora koji je obranio svoju rodnu grudu od pozara. Zivio nas Vatrogasac Sam!! za utjerivaca od legalisa: Klikni
 7. Korisnik dsemovca dobija zabranu pristupa portalu u trajanju od pet dana.
 8. Kaj si ti zasticena vrsta ak si branitelj? Moram hodat na prstima pored tebe? Daj se malo osvrni oko sebe i uklopi u drustvo. I ostalih 399.999 branitelja to pokusava. Ukljucujuci moje ukucane branitelje. Nemoj mi se obracati u temama koje nemaju veze s radom urednika. Imas glavnog urednika pa se njemu jadaj. Ajde odi malo odmori od Legalis. Bit ce nam svima lakse.
 9. Buduci da si upoznat s pravilima foroma, trebao bi automatizmom dobiti bann 7 dana.
 10. Nije bas za baciti, ali osobe koje zakljucuju neki pravni posao trebale bi prethodno biti upoznate sa sadrzajem i posljedicama istoga. Zato bi bilo dobro da pravne poslove rade pute strucne osobe a ne same. ugovor mogu i dobro sastaviti ali nisu im poznate pravne posljedice istoga. Situacija koju navodite mogla se elegantnije rijesiti pomocu npr. ugovora o dozivotnom uzdrzavanju. Sad bi mogla ispasti skuplja pita od tepsije.
 11. Pa lijepo vam je uranela odgovorila. Ili se dogovorite s njima oko koristenja ili cete morati pravno regulirati koristenje (to mozete nagodbom ili putem suda razvrgavate suvlasnicku zajednicu - sve vam je vec odgovoreno o tome) Potrazite na legalisu odgovore o razvrgnucu, vec smo 100 puta na to isto odgovarali.
 12. Ane

  Brižna majka????

  A da? Ako bas hoces onda ni nije ubojica, vec je osumnjicena za kd ubojstva. Zeni su navodno dijagnosticirali depresiju. A koliko znam to je bolest.
 13. Ane

  pomozite molim vas

  Molim vas,iskljucite caps lock i procitajte pravila foruma.
 14. Ane

  Biseri

  ...ovo je dragulj: Klikni ovdje
 15. Potpisujem prethodni post. Imas ispitivaca koji pitaju dva dana za redom i ako si slusao i zapisivao pitanja prvoga dana... drugi dan mos komotno promatrati kako su majstori zgletali zid ili jel bi trebalo u dvorani prelakirat parkete. Moji ispitivaci nisu imali niti jedno, ajmo reci, ekscesno pitanje, dakle niti jedno koje nisam imala na popisu njihovih pitanja.
 16. Ane

  HRVI

  Medeni, broj tri. Iduci puta ti ide banniranje.
 17. almir, drugi po redu za urlanje na forumu. Procitaj pravila foruma!
 18. Medeni, drugi po redu za urlanje po forumu. Procitaj pravila foruma!
 19. Almir a pogotovo MEDENI, imate svaki ko kuca velik za urlanje na forumu. Pristojno bi bilo prije koristenja prvo procitati pravila foruma pa bi vidjeli da pisanje velikim slovima znaci deranje na sugovornike. A ovdje nitko ne boli galamdzije. Iskljucite caps lock i procitajte pravila foruma.
 20. Ane

  Brižna majka????

  Kamo vodi ova tema? Podforum kaznenog? Caffe? Osobno bi joj rado jednostavno stavila lokot. Tesko bolesna zena i prevelika tragedija. Sta se tu ima jos za reci? Nista ih nece vratiti.
 21. Ane

  Poruka Moderatorima

  Ajde ti meni reci... jel pises ovakve postove samo da bi natukao broj objava ili stvarno to vidi kao dobru ideju? Da se potrudim ozbiljno odgovoriti na post. Svaki korisnik ima opciju prikazivanja objava na nacin na koji god zeli: od najnovije do najstarije i obrnuto, sve, pojedine... pa i opciju da mu se prikazuju samo objave postane unutar godinu dana. Eto, pa ukljuci si tu opciju i svijetom ce zavladati mir. A silan trud i doprinos bazi podataka brojnih korisnika nema sanse da obrisemo, niti cemo o tome raspravljati. Hvala na ideji.
 22. Ane

  profesor općenarodne obrane ?

  Oprosti sto pitam, ali sto se ikada moglo s tim zvanjem raditi ?
 23. Ane

  rad u kanadi

  Najmanji vam je problem priznanje diplome jer pored tisuca kanadskih ekonomista ili barem diplomanata slicnog profila s njihovim drzavljanstvom tesko cete kao stranac dobiti odgovarajuci posao u struci. Moguce, ali tesko.
×
×
 • Napravi novi...