Jump to content

screamingout

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Dobar dan:) zanima me kakve se mjere poduzimaju protiv maloljetnika uhvacenog u konzumaciji i posjedovanju marihuane (oko 1 g). Hvala.
  2. Zanima me koje su zakonske poslijedice za maloljetnika koji je uhvacen i priveden zbog konzumacije opojnih droga. Radi li mu se dosje i provodi li se kakav sudski postupak protiv maloljetnika,tj. njegovih roditelja.
  3. moje pitanje nema veze s obiteljskim vezama,ali se radi o vrsti psihickog zlostavljanja.. Idem u srednju skolu i svaki dan grupica od 7 ucenika napada mene i moje prijateljice.. izmisljaju razne lazi o nama tipa trudnoca jedne od nas,optuzbe za sotonisticka djela,maloljetnicko opijanje itd.. nazalost lista je poduza.. to se odvija vec par mjeseci,mislila sam da je to samo faza(svi znaju da tinejderi prolaze kroz faze) no to nije nestalo i njihova maltretiranja su samo postala gora.. znam da ce neki reci da su to samo djecije gluopsti no nisu..ja nemogu uci u razred,bez raznoraznih dobacivanja,pokusala sam ih ignorirati i ne obazirati se na njih,no to nazalost nema ucinka.. svi ucenici imaju od 15.-16.god.zanima me mogu li ih tuziti za psihicko zlostavljanje i koje bi bile sankcije za njihovo ponasanje? Unaprijed zahvaljujem
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija