Jump to content

ri-nina

Korisnik
  • Broj objava

    7
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Ok, onda konkretno, kad je bio u zatvoru, ranije ga je pustio (40-ak dana) tadašnji upravitelj zatvora (tj. on je potpisao papire, ne tko inače potpisuje - sorry, neznam da li je to komisija ili tko već ). Sad je opet završio u zatvoru i neki zatvorenici su mu tamo rekli da ne traži spajanje jer će mu prvo dodati tih 40-ak dana i onda skinuti taj jedan mj (što znači da bi onda zbog spajanja ostao 10-ak dana duže). A da je to upravo zbog toga jer ga je upravitelj pustio. Mene zanima da li je to stvarno tako ili su mu to bezveze rekli?
  2. Da li mi netko može reći: kada se traži spajanje kazne (prije toga je zatvorenika pustio upravitelj zatvora - nije dobio normalni uvjetni otpust) da li se prvo nadodaju oni dani koje je ranije izašao iz zatvora na sadašnju kaznu pa se tek onda skida 1 mjesec ili samo skinu taj mjesec? I koliko se otprilike čeka na riješenje? Nadam se da ste me razumjeli... Unaprijed hvala
  3. Ne razumijem sta sudac izvrsenja?
  4. vidim da si pitala za broj, imam ti ja broj od referentice koja je valjda prvih par mj svim zatvorenicima referentica. Ali odmah ti mogu reci sta ce bit: nazvat ces ju, ona ce strastvenim zvukom cigaru pusit i mirno ti rec da se u zadnjih pola god nikakvi zahtjevi nisu odobravali niti slali... i da se nada da ce do kraja ovog mjeseca to biti. Tako da... ne vidim puno smisla da zoves, ali ako hoces reci i dat cu ti njezin broj. Takoder imam i br faxa ako ti zatreba
  5. Pozdrav svima! Da li je moguce da, skoro nakon 3 mjeseca boravka zatvorenika (mog decka), mu u posjet ne moze doci njegova nekaznjavana djevojka (ja)? Otkako je u zatvoru u Glini jednom tjedno predaje zahtjeve za odobrenje da mu mogu doci u posjet referentici (ili kome se zahtjev vec predaje), ali mu se nista ne govori. Stvarno bi vam bila zahvalna ako znate bilo sto o tome?
  6. ri-nina

    Glina

    Puno hvala na objasnjenju i informacijama!
  7. ri-nina

    Glina

    Pozdrav svima! Ovako, mene bi zanimalo da li mi tko moze reci kako funkcionira zatvor u Glini? Moj dečko je tamo završio i ima 1 i pol god i zanima me da li ce me moći zvati od tamo i hoću li mu moći dolaziti u posjete? Nismo prijavljeni na istu adresu. E da, kad smo već kod posjeta, može li mi netko reći gdje je taj zatvor? Jer gdje god sam upisivala mi izbaci da je to u Petrinji pa mi bas nije jasno zašto se onda zove u Glini? Unaprijed hvala!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija