Jump to content

grabovac

Korisnik
  • Broj objava

    22
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je grabovac objavio

  1. zatražite zastaru preko porezne jer zastara postoji
  2. molim vas da mi neko odgovori ako imam ugovor o najmu prostora ovjeren kod javnog bilježnika kako meni vodovod može sjesti na mirovinu za neplačene račune,a računi glase na osobu u najmu.Oni se pravdaju da ako oni ne plate da vlasnica snosi troškove.Dali postoji neka zastara a prostor zatvorim jer je dug 20.000,00 kn,a ja imam mirovinu 2.068,00 kn.
  3. nisam dobila sudsko rješenje već od javnog bilježnika 25.05.2007 ovršni prjedlog neznam dali po tome ima zastare
  4. dobila sam ima 4 god.ovrhu za ne plačanje duga mobitela a do danas nije naplačena,neznam jeli oni čekaju zastaru neznam kolika je pa da mi naplate i kamate.
  5. Molim vas ako neko zna ima tri godine da sam sklopila ugovor o najmu prostora i ovjerila kod javnog bilježnika,ali osoba koja radi nije otvorila obrt već radila na crno sve godine.Kako najam isteče brzo a struja,voda i sve drugo nije platio i meni najam a ugovor ga veže na plačanje kako postupit sada i kako naplatit sve to kojim putem trebam ići a da nemam neke velike troškove
  6. na rješenju imaš do kad je rok žalbe za plačanja i neka otac napiše da je to otišlo u zastaru ali samo ako je na njega došla opomena za plačanje,a ako slučajno doće odma napiši prigovor za zastaru.
  7. nemoj da te prevare napiši žalbu i ako imašm neki dokumenat da je na tebi ta nekretnina zatraži promjenu vlasnika tj na sebe i od toga datuma plačaš obaveze a do tada na koga je dolazio račun mora platit ako je dobivao opomenu za to inače to je otišlo u zastaru,ako nije dobivao opomenu za plačanje.
  8. morate još napisat jednu potvrdu to možete sami i potpisat koliko vam je osoba isplatila u 2009 god.za najam jer bez toga ne možete i to morate upisat u prijavi za povrat
  9. traži savjet svog doktora koji ti daje ljekove.
  10. ako ne ideš na fizikalnu lječenje je gotovo jer nema više ništa od kontrola,traži od svog doktora da te pošalje kod neurologa snimanje to je bockanje sa iglicama ili ultrazvuk mora se vidit oštečenje ligamenata.poslje godine dana ljećenja moraš zatražiti oštetu,traži nalaz psihijatra jer na to možeš nešto dobit.vuci se kako te psihički mući ta bol i da nemožeš spavat
  11. raspitaj se u centru za socijalnu skrb,svako mjesto ima drugi način davanja pomoći,ali nemoj reči da si se preselila zbog ljubavi već da si sama,moraš imat odjavu i novu prijavu prebivanja da bi nešto tražila
  12. oko 1650,00 kuna po glavi je cenzus primanja,a vi imate oko 1330,00
  13. pazi da zbog svojih prava ne dobiješ otkaz,ako je mjesečna karta za putovanje do kuće 290,00 kn.onda je uredu.provaj se raspitati u nekoga tko putuje sa tobom,ako putuješ sa svojim autom onda je to veći iznos.
  14. požurite ima pravo preko interneta nađite kako izračunati povrat poreza ispunite ,mirovine koliko ima cjelu godinu,ako prima preko banke to je dobio u zadnje izvješče.neka upiše koliko je platio poreza za najam i priloži kopije uplatnica,rješenje i preda u sobu gdje je išao prijavit najam.kad sve ispunite na kraju će mu pisati koliko ima povrata jer se to automaski obraćuna.
  15. imate pravo i na dječji doplatak ce.980,00 kuna ispišite obrazac i to rješenje od vještačenja priložite i sve drugo šta traže to vam piše na obr.za dječji doplatak.
  16. treba se raspitati na mirovinsko koje vještači dali se može pokrenuti tjelesno oštečenje djeteta i oni donose po vještačenju koliko je djete tjelesno oštečeno i onda imate pravo na invaliditet svaki mjesec pravo drukčije ne.
  17. to se i meni dogodilo,nema zastare jer oni kažu da su slali opomene,a nemožeš dokazat zašto nisi primio,plati jer nemožeš dobit dopunsko i ja sam platila.
  18. 19.09.2007 dobila rješenje o ovrsi javni bilježnik,a računi od 1,3,8.mjeseca 2007 i 11,12 od 2006 dali je zastara nevezano o rješenju.
  19. Dali neko zna,ako ovršni prijedlog,a zatim rješenje o ovrhi za t-mobille dugovanje od 19.09.2007 može doći do izvršenja ovrhe ili ima neka zastara.
  20. zato što i opća nesposobnost može biti i sa 20%jer toliko je nasposoban za bilo koji posa,a profesijalna samo ono što si radio u poduzeću.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija