Jump to content

otvoreno

Korisnik
 • Broj objava

  26
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

O otvoreno

 • Rang
  Novak

Osobni podaci

 • Web stranica
  http://legalis.hr
 1. Molim vas dali psihički bolesna osoba može biti kažnjena ako je u rastrojenom stanju,bez trunke alkohola,prijetio načelniku (koji je rekao da je naša ulica iznajmljena pojedincu),iako imamo urednu građevinsku dozvolu i taj dio kojin je iznajmljen pojedincu-lokalnom tajkunuje dio gdje je naša kompletna infrastruktura. Muž je doslovce tu noć pukao i rekao da žele Koradea imat će ga! Drhtao je ,plakao i otrčao u selo, ja sam pozvala hitnu,a oni policiju,zato što boluje od F62(trajna promjena osobnosti i kronični ptsp,i teške depresije,pokušao je 2 puta suicid,zbog nepravde.koja mu je nanesena. Kontuirano se liječi po psihijatrijskim ustanovama i tu večer ga je policija nakon uhićenja i obavjesnog razgovora,i puhanja alko-test,koji je bio 0,0 odvezla na psihijatriju,gdje je više od 2 tjedna. Napominjem da imamo urednu građevinsku dozvolu,a ostali smo bez ulice, na kojpoj nam je isva infrastruktura. Prijeti li mu zatvor ili bilo šta drugo. Nikada se nismo s tim susretali i ja sam u velikom šoku,imam osjećaj da ću poludjeti,ili umrijeti... Hvala vam i molim vas da mi netko odgovori ,ako netko zna odgovor!
 2. Molim Vas za pomoć! Ulogirala sam se na muževu stranicu,budući da je on u bolnici na psihijatriji. Dogodilo nam se da nam je ulica iznajmljena pojedincu-tajkunu,iako imamo urednu građevinsku dozvolu,i ne samo mi nego i ostali stanovnici (4 kuće) imaju građ. dozvole. Načelnik nas je zavlačio više od godinu dana,kao napravit će parcelaciju tj.prijedlog parcelacije i uputiti ga hž-u koji je još uvijek vlasnik te k.č.iako je to od pamtivjeka i u naravi i u gruntovnici još uvijek ulica. HŽ ju je ipak iznajmio pojedincu,a kažu po riješavanju pravnih nejasnoća će to i prodati dotičnom gospodinu. Kad je to muž saznao od načelnika zaprijetio mu je da im je to zadnji dan i doslovce smo odjurili kući. Sav je drhtao popio je uz terapiju koju pije još dva normabela od 10 mg da se smiri, ali je i dalje drhtao i plakao i meni je rekao da ide prošetati,ali ja ga u takvom stanju nisam nikada vidjela ,a zajedno smo oko 30-ak godina... plakao je i otrčao,gurnuvši me... pozvala sam hitnu,a oni policiju,budući da boluje od kroničnog ptsp-a i trajne promjene osobnosti. policija ga je uhitila i poslije puhanja alko-testa,koji je bio 0,0 i obavjesnog razgovora odveden je na psihijatriju na liječenje. tamo je dva tjedna. Podnešena je kaznena prijava zbog prijetnji,i dolazila nam je policija pretresati kuću,kao zbog sumnje na posjedovanje oružja,budući da je Dragovoljac, branitelj, hrvi... Naravno oružja nemamo, i tto su upisali da ne posjedujemo oružje. Tu večer kad je pukao,opirao se policiji i četvorica policajaca su ga jedva svladali da mu stave lisice,i tad su ga pretresli i našli samo cigarete i upaljač. Molim vas dali mu zbog takvog čina prijeti zatvor? nemamo nikakvog iskustva sa kaznenim prijavama,niti prektršajnim, doslovce nikada niti jedno nismo bili na sudu, šta dalje činiti? Molim vads za pomoć ,jer sam i u šoku i u velikom strahu,a nemam novaca za odvjetnika. hvala
 3. Molim Vas za pomoć! K.Č.165 je u vlasništvu HŽ-a,a ta se k.č. 165 vodi gruntovno ULICA-SELO, i nama je jedina, nas tri kuće izlazimo na nju. Napokon smo Načelnika primorali da tu ulicu mora otkupiti od hž-a, no međutim gospoda iz hž-a neće ulicu u cijelosti prodati Općini,nego bi pola ulice iznajmila,prodala gospodinu,koji im je napisao pismo namjere za višegodišnji zakup te k.č.i po riješavanju "pravnih nejasnoća" i otkup! Može li to tako i proći-pravno?! hvala
 4. Molim Vas da mi netko tko zna kaže dali HRVI(koji je bio 20%,i kao takav dobio dionice za 20% invalidnosti, poslije je dobio 30% trajno. Dali za tih 10% invalidnosti,treba dobiti uz riješenje i novi pin,budući da se radi o drugim dionicama i nekoliko godina razmaka u dobivanju,ili ostaje onaj stari pin od onih prijašnjih dionica?! Hvala
 5. :palac:bravo poki! mislim da nas većina misli tako!
 6. Pozdrav kompi i strikanu!Što se mene tiče i za mene je ova tema gotova!
 7. Za svemirca! Teško i preteško je biti invalid bez noge,ali ipak postoji proteza(koliko-toliko pomaže u poboljšanju kvalitete života,ali nažalost ako ti je mozak bolestan-za to baš ne postoji nadomjestak-proteza... bar za sad...možda u skoroj budućnosti-"kloniran mozak!"-ali ne svakako mozak s ptsp-em!...
 8. Za svemirca! Pa čovječe ako poznaš takve prijavi ih! 20 god. primaju(po tvom mišljenju nezasluženu mirovinu),i ti ništa,a tu pišeš o tom i ljut si vjerovatno na sve!
 9. Sutina11! To što ti pišeš o prvoj crti,logistici...,pa valjda je to svima jasno,koji su bili Branitelji! Šta ti stvarno znaš točan broj onih na prvoj crti?! pa ,kako si došao do tih podataka?! Pa,ni meni vjeruj ni najmanje nije drago da oni po kancelarijama, čistačice,logistici...imaju takva prava,ali....svaka vojska mora i to imati u svom sastavu. Ne znam samo,zašto si se obrušio na kao Branitelje "prevarante-tobož Domoljube"! kad ih imaš masu onih ,koji su doista pokrali ovu Državu,i nisu niti 1 dan bili u ratu,a nisu čak niti prozvani,a kamoli odgovarali za svoja nedijela!Nego tu prozivaš te smrtnike,koji su tobož lažni,a ovdje se ne mora nitko praviti lud, jer bi i najpametniji poludili od ovolike nepravde!
 10. sutina11! Bojim se da bi u tom slučaju ti puno bolje prošao!!! Ja o svom boravku u Domovinskom ratu ne pričam puno-moje se hvala Bogu zna!!!Ti i niti ne znaš jesam li ja također bio ranjen,i u kojem sam stanju i sad,ali bitno da "si ti ranjen!" i kao neka "promjena ratnog puta?!" Prijatelju-pravi ratni putevi se ne dijele tako lako!!!
 11. :rigoleto:Za svemirca,felixxa,sutinu11,agneza...Kad imate takva saznanja o takvim tobožnjim bolesnicima-"U AKCIJU!" Prijavite!"Nemojte sve trpati u isti koš! Ne znam koja je svrha vašeg postojanja na ovom forumu?! Vi očito imate neke druge namjere!Bojim se da ste ovamo zalutali!
 12. Za Gonzo-stari! Ja ne mijenjam spol,nego se moja žena uključi nekada u raspravu pod mojim korisničkim brojem,da se ne registrira posebno,ali kako vidim bolje da je ona tu registrirana,jer ovdje već pomalo svi postaju babe! Čast izuzecima!
 13. Kompa- pozdrav tebi i takvim Braniteljima!To kako pišeš tako se i ja osijećam!Je, je diskriminacija je u svemu: u ulici,gradu, selu,...rodbini,pa čak i u obitelji! Volio bih vidjeti tko bi takav prošao na liječničkom pregledu-glede zapošljavanja, i koji bi nas poslodavci s takvom bolešću zaposlili,a tek šta bi bilo od njih kad nam nebi isplatili plaću.....volio bih vidjeti!!!
×
×
 • Napravi novi...