Jump to content

lady_die

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je lady_die objavio

  1. ali da li postoji način da se to dokaze da nikad nismo dobili racun?!?!..sta da sad kazemo na sudu?.da jednostavno objasnimo situaciju ili?...cinjenica je da cemo morat platit... ali da li postoji način da se ne plaćaju sudski troskovi???
  2. evo upravo bili na sudu zbog tog neplacenog racuna...i ispada da je bio jedan racun u meduvremenu za prekid ugovora na odredeni iznos - u biti na iznos kojim je i pokrenuta ovrha...e sad.. mi smo na sudu predali sve uplatnice kojim smo platili dug...i ostalo je na tome da imaju 15 dana da pregledaju da li je dug podmiren... ali mi smo tada vidjeli da u biti ima jedan racun koji nikad nismo ni dobili nit vidjeli nit nista!!!!..nismo uopce znali da postoji!..znaci ovrha je pravovaljana..al na koji nacin!?!?!!?!?...ma cekaj malo.. i sad moramo cekati tih 15 dana...da opet idemo na sud..i da opet sve nanovo..al nek mi netko kaze..tko ima iskustva...da li ima nacina da se smanji sad cjelokupni iznos za platit? ili da odustanemo odmah na pocetku i platimo sada sve jer ce nam se opet povecati iznos cim izadjemo na slijedece rociste... molim za savjet...sto je najbolje...?? cinjenica je da nismo znali za taj racun do jucer na sudu..jel ima smisla pobijat sad cijeli taj slucaj?
  3. ..pa ne mogu vjerovat...sto je najbolje imamo sad dokaz s svim uplatnicama da smo to rjesili a oni imaju jedini dokaz - izvod stanja na mjesec prije nego sto smo mi to platili. (platili smo u više rata po dogovoru s firmom). i znate li mozda kako ce se to odvijati?..odn. imate li iskustva s time?
  4. Imam pitanje....situacija je slijedeća: Došlo nam je rješenje o ovrhi za neplaćanje računa (koje smo platili i hvala bogu nabavili dokaze uplate) iz 2007 god., na koji smo poslali prigovor - nakon čega je došlo rješenje kojim se Rješenje o ovrsi stavlja izvan snage, i u kojem piše "Postupak će se nastaviti kao u povodu prigovora protiv platnog naloga". I mislili smo da je time stvar rješena...ali nije. Došao nam je poziv za ročište...pa nam nije jasno... i sad moramo ići naravno na roćište na sud. Ali ne razumijem što i zašto sada idemo tamo???? Ima li netko ikakve ideje? hvala!!!
  5. pa tako i ja mislim...makar ni sam nisam siguran...naravno vidjet cemo... hvala!
  6. Prije par dana me snimao aparatom policajac na raskrizju gdje je bilo ograničenje 60km/h, a vozio sam nekih 75km/h...da li će mi doć kazna?...ili s obzirom na onih 10% ća je dozvoljeno možda i neće ići za tim? I WISH... :)da li uopce je vjerodostojna kazna samo snimanjem?..jer nije me ni zaustavio ni nista...
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija