Jump to content

lolica

Korisnik
  • Broj objava

    7
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je lolica objavio

  1. Na roku od 25.11. kolega je rekao definiciju izručenja, a poslije se Garačička odmah nadovezala na ekstradicijski pritvor gdje treba reći da se vrijeme provedeno u pritvoru kod nas, vrijeme povodom zadržavanja i promatranja uračunava u kaznu... ne znam baš previše o tome jer još nisam u toj materiji tako da ne znam niti gdje je definicija
  2. Dragi kolege! Eto ja bila prvi put slušati pravosudni.... Kad uhvatim vremena ispisati ću pitanja i dojmove ispitivača. Problem je što nemam kumpjutor kod kuće, pa kad uhvatim vremena to će mi biti prvo što ću napraviti. Molim za strpljenje. Veseli me što ću i ja nekome biti od pomoći. Pozdrav i dobro učenje.
  3. Eto, mene opet! Ja sam valjda jedina brižna koja nema internet kod kuće, a na poslu nemam vremena, pa se rijetko javljam, ali ukoro stiže i meni doma. Šefica mi je dala slobodbo od Nove godine, a mislim izaći u 2. mjesecu. Uhodavam se u učenje, makar je dosta naporno preko tjedna, hvala Bogu na vikendima, ali taman kad se ufuraš evo opet ponedjeljka. Imam novu knjigu iz građanskog i moram svima reći je stvarno odlična. Sve je ,kao i u staroj , dobro objašnjeno i svugdje su naglašene promjene tako da se stvarno isplati izdvojiti tih 395, 00 kn. Evo, od mene za sada toliko. Lijep je osjećaj kad znam da nisam sama.
  4. E, baš t5i hvala na poruci. Evo ja sad završavam s poslom i mrtva sam umorna...možda zato jer je ponedjeljak....E baš super, možda izađemo zajedno... do onda ćeš mi se već i predstaviti pa ćemo se družiti na ispitu.
  5. Sorry, pisala sam poruku na poslu.....jako brzo. I meni samoj smeta i pokušala sam ispraviti , ali sam vidjela da ne mogu. Sorry i tvojim očima.
  6. Znam , da......ma volje imam , samo već se zamišljam...sve pripremim za učenje, počnem , a san na oči ....ma nekako ću , hvala Bogu da sam uporna....Ginko forte će biti uz mene ...i Legalis.
  7. Molim kolege koji uče uz rad da podijele sa mnom iskustva. Šafica mi je dala zadnji mjesec slobodno, 01.09. stječem uvjete, mislila sam u siječnju 2006. godine izaći.. Da li je to izvedivo? N e znam kako ću raditi i učiti... Inače radim u javnobilježničkom uredu i uvijek i ma puno posla.... hvala
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija