Jump to content

grunf_vk

Korisnik
  • Broj objava

    7
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je grunf_vk objavio

  1. Naime dobio sam od ureda JB rijesenje o ovrsi na 768 kn, koje su posljedica ostavinske rasprave, sto nije sporno ali zbog materijalne situacije nisam bio u mogucnosti to na vrijeme platit. Sada je stigla ovrha za tih 768 kn plus troskovi drugog JB i odvejtnika koji premasuju trazenu svotu, sve ukupno oko 2000 kn. Zanima me kako je moguce toliko drugih troskova ? Danas sam bio u uredu JB i platio spornih 768 kn, ali on i dalje trazi naknadu troskova, dali postoji kakav nacin da se makar umanje jer sam to i njega pitao ali me je samo otpilio,,, Sta slijedi dalje ako ne budem u mogucnosti platit te troskove zbog nezaposlenosti ???? I da, jos jedno pitanje, sta je sa novcima koje su drugi duzni nama obicnim smrtnicima i nemamo nacina da to naplatimo, konkretno prodaja auta prijatelju koji polupa auto i to nakraju ne plati,,,,, zahvaljujem na odgovoru
  2. Krivo ste me shvatili, ovo je samo bilo pitanje, o njihovom ponasanju na terenu. Niko ovdje nista ne zloupotrebljava, sta god je bilo desilo se prije ovog posta.
  3. Da ne otvaram novu temu, vezano za ovaj događaj, ima li pravo policija uci u stan, ako ih niko nije zvao unutra da pisu kaznu i dali policiski službenik kad postupa po dužnosti mora imati kapu na glavi, jer predstavlja državu ?
  4. Pozdrav, evo mene opet..... nastavak price.... Prvo, hvala na pomoci oko prigovora.... dakle desilo se to da sam podnijeo prigovor, i doticni gospodin koji ga je primio samo se nasmijao i veli da mi to nece proc.... a ja sam njemu rekao da ne cita samo zakon gdje pise da se kažnjava s .... kuna, vec cijeli. Da skratim, oni sto su bili po plocice iziritirani mojim prigovorom, jer sam odjavio plocice, te su pale neke rijeci, koje nece moci dokazat da su direktno njima recene a i nisu, jer imam svjedoka, su podnjeli jos i prijavu za omalovazavanje službene osobe i itd.. Zanima me sta sad dalje slijedi i kome da se zalim kad to dođe ?
  5. Zanima me koji ce se usvojit na sudu clanak, jer u tim clancima se govori o odjavi vozila na dva razlicita nacina, pogotovo jer su neke policiske postaje pocele naplacivat kazne za odjavu i nakon sto se uredno odjavi vozilo a oni dođu i napisu prekrsajnu prijavu na konto datuma. Zanima me kako moze u zakonu stajat takvo nesto sto se kosi između ta dva clanka, znaci da se zakon moze tumacit kako kome pase ?
  6. Hvala na odgovoru, vozilo je odjavljeno i imali su taj podatak, problem je nastao oko tog kad je datumski isteklo u prometnoj dozvoli jer oni tako tumace zakon po njihovom. Dali ima veze sto nisam htjeo potpisat obvezni prekrsajni nalog jer se ne osijecam kriv i plocice su vracene i dali da njima podnosim zalbu ili da cekam da nesto dođe od suda ? Posto nisam nikad pisao nikakvu zalbu zanimalo bi me sta da navedem u istoj, znam ono sto treba o pp i ostalo sto se tice broja naloga.... sta dalje da im napisem ? Napisali su mi da je to prekrsaj iz clanka 250. stavak 1, a kaznjiv po clanku 250. stavak 12, zanima me sta to znaci ?
  7. Pozdrav, novi sam na forumu i molio bi ako neko zna kako da rijesim moj problem, odjavio sam vozilo kojem je istekla registracija 8. 12. 09. a ja ga odjavio 12. 01. 2010. i tek mi danas 17. 02. dosla policija i napisala obvezni prekrsajni nalog zato sto nije odjavljen na vrijeme, dali je to moguce da naprave s obzirom da mi nisu mogli oduzet plocice koje su odjavljene na cuvanje, sta dalje ucinit jer nisam htjeo da mu potpisem jer ne vidim osnovu i to je napisao da odbijam potpisat, zna li neko sta dalje ucinit ? Koliko znam prije nisu mogli nista pisat ako ne nađu plocice ili ne zaustave neregistrirano vozilo .... thx...
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija