Jump to content

yorkshire

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je yorkshire objavio

  1. Stan je bio pod teretnicom zbog sudskog spora.Nakon dugo vremena spor je okoncao.Zalbeni rok je prosao.Koliko treba vremena da se skine teretnica sa njega u svrhu njegove prodaje?Jel možda odvjetnici nerade svoj posao il stvarno treba vremena?
  2. Stan je bio pod teretnicom zbog sudskog spora.Nakon dugo vremena spor je okoncao.Zalbeni rok je prosao.Koliko treba vremena da se skine teretnica sa njega u svrhu njegove prodaje?Jel možda odvjetnici nerade svoj posao il stvarno treba vremena?
  3. Hvala na odgovoru.Opet dolazimo do toga da u ovoj drzavi nisu svi ravnopravni,i da drzavne institucije nemaju usklađene zakone.U drugim institucijama naprimjer izvanbracna zajednica je priznata dok kod porezne nije.U biti u mom slučaju nema veze ni izvanbračna zajednica nego pravo dvoje ljudi koji nisu u krvnom ili nekom drugom srodstvu.
  4. Moja djevojka i ja kupujemo stan od 57m2.Nemamo nikakvih nekretnina i ovom kupnjom rjesavamo nase stambeno pitanje.Zbog oslobađanja od poreza na kupnju prve nekretnine sa vlasnikom smo sklopili kupoprodajni ugovor gdje smo zajedno vlasnici svaki polovice stana.Djevojka je podnijela zahtijev za stambeni kredit,a ja sam joj sudužnik.Kredit je odobren.Prebivalište smo prijavili na novoj adresi.Problem nastaje na poreznoj upravi.Ne priznaju nam olaksicu oslobađanja od poreza na prvu nekretninu jer nismo vjenčani. Nije mi to uopce jasno.Zar samo bracni parovi imaju pravo tu pogodnost,ili svaki građanin koji s tim rješava svoje stambeno pitanje?Unaprijed zahvaljujem na bilo kakvom savjetu ili komentaru.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija