Jump to content

Marko985

Korisnik
  • Broj objava

    7
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Marko985

    Carina!

    Zanima me koliko bih platio i što sve trebam znati kaada bih naručio iz slovenije sadni materijal za vinograd u vrijednosti od oko 1000kn.Ili barem kome se obratiti.Na breganu zovem nitko ase ne javlja....Ako je moguća pomoć!Dosta mi je hitno.Hvala!
  2. E da u međuvemenu nisam napravio nikakav prekršaj.Skroz sam se smirio i nemam više apsolutno nikakvih problema.
  3. Imam 24 god i prije 3godine je bila neka vika i manja prepirka i policija je digla optužbu za remečenje javnog reda i mira(mislim da je bilo oko 1 u noći).Uglavno to je bilo na moru i sada bi ja morao napraviti 400km.Da li je moguće pismeno ili kako to riješiti.I koja je kazna predviđena mislim da je 17 članak (nešto vika, tuča...)
  4. Što trebam znati, ako želim uvesti deklarirani sadni materijal (lozne cijepove, u vrijednosti do 1000,00 Kn iz Slovenije. S poštovanjem i unaprijed hvala!
  5. Imam pitanje.Desilo mi se u noći u Bjelovaru ispred milleniuma to da sam izašao van i policija me zaustavila radi pretresa.Bio sam sa prijateljem.Prilikom pretresa dok sam sve izvadio, na kraju sam vadio tabakeru iz zadnjeg džepa i iskipao sadržaj(0,2g marihuane), ali policajac je posvijetlio i našao to.Ja nisam siguran da li je on vidio da sam to napravio ili ne.Uostalom ta tabakera nije ni bila moja već sam "nažicao" za tu "pljugu" unutar milleniuma i ne znam čije je.Došao mi je poziv za srijedu da idem na sud ali samo prekršajno.Odveli su me u stanicu ali nisu me testirali već su me samo optužili za posjedovanje.Pošto su mi rekli da ću tamo prespavati ako ne potpišem ja sam potpisao izjavu.Pitanje da li se kako mogu izvući i da li slijedi kaznena prijava.Da li da priznam ili?Već sam jednom imao problema s tim ali je optužni preijedlog odbačen.Molim vas za savjet.
  6. Imam pitanje.Desilo mi se u noći u Bjelovaru ispred milleniuma to da sam izašao van i policija me zaustavila radi pretresa.Bio sam sa prijateljem.Prilikom pretresa dok sam sve izvadio, na kraju sam vadio tabakeru iz zadnjeg džepa i iskipao sadržaj(0,2g marihuane), ali policajac je posvijetlio i našao to.Ja nisam siguran da li je on vidio da sam to napravio ili ne.Uostalom ta tabakera nije ni bila moja već sam "nažicao" za tu "pljugu" unutar milleniuma i ne znam čije je.Došao mi je poziv za srijedu da idem na sud ali samo prekršajno.Odveli su me u stanicu ali nisu me testirali već su me samo optužili za posjedovanje.Pošto su mi rekli da ću tamo prespavati ako ne potpišem ja sam potpisao izjavu.Pitanje da li se kako mogu izvući i da li slijedi kaznena prijava.Da li da priznam ili?Već sam jednom imao problema s tim ali je optužni preijedlog odbačen.Molim vas za savjet.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija