Jump to content

brzi-st

Korisnik
  • Broj objava

    12
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je brzi-st objavio

  1. Ukoliko naplate nešto sa blokiranog računa u međuvremenu od sad to tog datuma da li to mijenja stvar, odnosno jeli to prekida rok?
  2. Od ovoga riješenja predmet miruje, nije ništa naplaćeno. Znači da bi zastara bila od datuma riješenja 10g- 13.02.2016. jel tako?
  3. Molim Vas za pomoć, Roditelji su mi zapali u poslovne probleme i lagano se riješavaju, još dvije stvari su ostale. Čitam jedno rješenje (ovrhu), (kopiju sa fine, orginal nije uručen) i na kraju piše: Pouka o pravnom lijeku: protiv ovog rješenja nije dopuštena žalba Kako to, znači nema žalbe? Datum rješenja je 13.02.2006. Kada natupa zastara na to, za 10 godina? Ovrhovoditelj je pbz american radi naplatete 30 000 kn temeljem još starije ovrhe iz 2001. Znači račun je još stariji od toga, da li se to gleda za zastaru? Svaki savjet je dobrodošao, može i na PM.
  4. Znači nema sad neke šanse za žalbu. Inače kad žalbe za zastaru jal se treba pozvati na neki članak ili samo napisati?
  5. Zahvaljujem vam svima, ali ne razumjem još jel se mogu žaliti ili je to to. I da ne zaboravim, otac je preuzeo riješenje već prije mijesec dana, mislio ga je još malo ignorirat Bobo3 ovo antidatiranje, koji su uvjeti za to?
  6. Evo ovako, dospjeće plaćanja zadnjeg računa je 20.06.1999. a prijedlog za ovrhu je primljen na sud 16.11.1999. Znači stalo je u ladici 15 godina?
  7. Pozdrav, Trebao bi savjet oko ovrhe, otac mi je dobio sudsku ovrhu za ht račune iz 1999. na kojoj je datum 16.11.1999. (cca 3000kn). Preuzeo je ovrhu nedavno i sad mu je došao sudski procjenitelj za procjenu - zapljenu imovine. Ima li pravo na zastaru s obzirom da je prošlo 15 godina? Molim Vas za pomoć ili savjet šta napraviti.
  8. Pozdrav, Imam slični slučaj s ovrhom, na plačenu kaznu (koja je dostavljena sudu u roku) oni mi pokrenu ovrhu i fina naplati troškove ovrhe (250kn). Onda na sudu govore da su falili ali da nemogu ništa popraviti. Tammy_3 molim te možeš li mi poslati kako si sastavila taj zahtijev za povrat?
  9. Pozdrav svima, može jedna pomoć: trebao bi produžiti ugovor o najmu koji ističe, jeli mogu samo napraviti aneks (izmjeniti samo trajanje ugovora, sve drugo ostaje isto) ili moram raditi novi ugovor? Bitno mi je radi porezne uprave, svaka je pomoć dobrodošla
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija