Jump to content

jakov22

Korisnik
  • Broj objava

    35
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. meni je svota bila na 95 tisuca kuna. tako da nije prelazilo 100000kn. i nisu mi trebali ni jamac ni suduznik. Ako su vam tako rekli u banci onda vjerojatno treba. inace da je trebalo neznam mozda bi dana danas umro od gladi, jer su mi stavili ovrhu na cijelu placu, nisam mogao ni kune dignut s racuna dok mi nisu odobrili reprog. kredit. ali meni je bio plus sta mi placa ide preko pbz-a pa mozda i to nesto znaci.
  2. Ovako imam kredit, ali mi na placu nije stavljena administ. zabrana, nego mi na kraju mjeseca skidaju sa tek racuna, ili ja sam uplacujem. Zanima me kada bih isao podignut kredit u nekoj drugoj banci, dali mi je kreditna sposobnost upitna ako nema admin. zabrane na tek. racun? Zahvaljujem se unaprijed na odgovoru.
  3. morate otic i zatrazit zahtjev i kad ga ovjerite mozete koristit kredit stim da morate potpisat nalog za naplatu kredita iz sredstava sa tekucega racuna.Kredit se koristi prijenosom na racun potrazivaca duga. Kamata fiksna je 11.99% godisnje, a EKS je 12.53% osiguranje vracanja kredita: -ovjerovaljene isprave o zapljeni place i drugih stalnih novcanih primanja. - ako mate otvoren tek racun u banci onda vam ne trebaju pl. liste. meni je bilo sve gotovo za tjedan dana.
  4. Nema sanse da se o tome radi, otkazi se djele samo onima koji su dosli na zamjenu, ja radim tu vec 17 godina i nedavno sam dobijo na neodredeno, tako da mi ta prica o otkazima sta prica banka ne drzi vodu u nikojem pogledu. Firma je stabilna jer da nije onda nitko u njoj nebi moga dobit u nijednoj banci kredit. Kad sam pita kolegu za kojeg znam da je nedavno isto podizao kredit jel mu banka stvarala probleme oko "otkaza" u cudu me gleda, kao da sam s kruske pao. Mislim da i ako imaa neki problem da mi je banka duzna rec pravi i istiniti razlog da znam zbog cega mi ne zele odobrit kredit bez suduznika. A ne bez ikakavog obrazlozenja se vadit na poslovanje firme. Malo bezobrazno s njihove strane, al dobro. Ipak je ovo drzava Hrvatska!! Zahvaljujem se jos jednom na odgovoru!
  5. ok, neka ima potpuno pravo, ali zasto onda nisu odmah rekli to nego dostavim sve papire i odjednom naknadno me zove. to je malo bezobrazno s njihove strane. i nije to firma koja je tek zapocela sa radom, ona postoji vise od 50 godina i jos je k tome drzavna. a zar im nisu dovolje polica osiguranja, depozit i ugovor o radu kao osiguranje. znaci da onda nitko tko radi u toj firmi nemoze dobit kredit, a danas svi zivimo prakticki na kredit. hvala na odgovoru.
  6. Pokusavam podignut kredit u jednoj banci. Svi papiri su iz firme poslani, banka je naravno upoznata o kojoj se firmi radi, i nije bilo nikakvih problema do jucer, kada sam primio poziv sluzbenice banke da postoji jedan problem a taj je da firma u kojoj radim u zadnje vrijeme djeli puno otkaza i da bi trebao imat suduznika. Imam ugovor na neodredeno zar to banci nije dokaz da necu nigdje pobic ili mozda ne platit ratu kredita. Jel netko mozda zna dali je to opce nekakav moguci razlog da ti ne odobre kredit. Zahvaljujem se unaprijed i ocekujem odgovor bar jedan.
  7. Svi se vi zalite na podstanare da su i ovakvi i onakvi, trazite ( sad mislim openito kod pronalazenja stana) najmaninu unaprijed, jeste se ikad zapitali dali on ima unaprijed za platit, niste nikad sigurno.si bi najmodavci htjeli uzimat od podstanara eure/kune, a htjeli bi da u tom stanu opce ne zive. E pa to ne ide tako. Kao sto ivi u svojim kucama nesto ponekad razbijete, tako se dogada i podstanaru, jer on je covijek isto kao i najmodavac, ali eto zeza ga zivot po tom pitanju da negdje mora sklonit glavu od kise Evo ja imam primjer. Stan u kojem sam zivio je bio pun vlage, boja i inkarat sa zida jepoceo odpadat, kad sam rekao vlasniku stana da mi to popravi pravio se lud, na jedno mu uslo, a na drugo uho izaslo.Kako bi po vama bilo da sam ja njemu uskratio ratu, dvije, tri najma pa to fiksirao. Ja bih opet letio na glavu, hvala dragom Bogu. ne kazem da je ok to sto vas je opeljusio za toliku lovu, ali nemozete trazit sad svoja prava i ocekivat da vas zakon i drzava docekaju objerucke,a niste im nista dali za uzvrat. Htjeli bi sve, a nebiste nista htjeli dat. To tako ne ide. Jadan je onaj tko zivi u podstanarstvu. I da slazem se sa gore navedenim ako vam se ne isplati iznajmljivat onda kljuc u bravu i svi sretni.
  8. bilo je to prije 6 godina i nisam je sacuvao dali to moram ic trazit na sud ili gdje?
  9. da nakon ovoga sigurno da cu ga trazit objasnjenje. nisam trazio nikakvo ponistenje nicega. znaci mou bit slobodan pa zakljucit da me zavlaci ili sto vec . zahvaljujem na odgovorima.
  10. tuzba jos nije poslana na sud, provjereno je. dakle advokat ceka potvrdu o imovinskome stanju, i rjesenje o rastavi braka. dali i dalje stoji ovo da se to trazi izricito na zahtjev suda.
  11. koliko sam ja uspio razumjet odvjetnika on nije ni poslao tuzbu na sud jos. ocito mu treba ta potvrda, neznam, ne mogu napamet govorit. uplatnice od kredita nemam, jer mi banka skida sa place na kraju mjeseca. to je reprogramski kredit inace. ali imam rjesenje o ovrsi koji ide kao dokaz na sud.
  12. jel mogu ja pitat samo kolika je sansa da ce taj vlasnik vratit novac tj. tuzena osoba koja duguje lovu. dali vraca cijeli iznos kredita ili samo pola po zakonu?
  13. ovako radi se o privatnoj tuzbi, u kojoj tuzim bivsu zenu za nepodmirenja dugovanja, koja nije placala i sad ja placam kredit koji sam podigao da bih mogao kreditnoj kuci vratit novac. i sad je tuzim da mi vrati natrag taj novac.i odvjetnik mi trazi potvrdu o imovinskome stanju pretpostavljam da ce je prilozit na sud uz tuzbu. znaci samo nagadam, pa ako mi strucne osobe mogu odgovoriti za sto je njoj tocno ta potvrda? jel ja imam pravo pitat sve vezano za tu potvrdu? molim vas za odgovor. zahvaljujem se unaprijed. hvala
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija