Jump to content

mika4

Korisnik
  • Broj objava

    18
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. čovječe velika stvar pad udjela sa 855 kuna na 590 kuna triba bi netko završit u ćuzi isto tako je zločin što su iz prošle vlade prodali inine b.udjele a vezali sve za ht-dionicu koja drastično tone (ipak njeni dioničari dobivaju dividendu prošli mjesec bila isplata a nama koji nismo prodali ništa)
  2. Duilovo nalazi se u splitu(žnjanu)ne brini nas to neće zapasti sve će to političari prodati kao što su kupare,šepurine i mnoge druge "neperspektivne vojne objekte" A ovi što nešto obećaje će to brzo i zaboravit taj se voli kititi tuđim perjem da je bio u 4.gbr je ali nakon rata tu je elitnu postrojbu rasturio ko zna po čijem nalogu na znanje i ravnanje pozdrav braniteljima
  3. Obrati se: u područni ured za branitelje, kod hvidr-e ili kod bilo koje udruge proistekle iz dom.rata sigurno ćeš dobit neke korisne informacije pusti ove što su"godinama negdje ratovali"
  4. i mene zanima slično pitanje bilo je nekih izmjena u pravima branitelja čini mi se da su na tapet uzeli narednike(malih generala je kao najviše) i smanjili osnovice za izračun mirovne za 1000 kn. Ako netko zna više neka se javi pozdrav braniteljima.
  5. poklopi se ušima i šuti prošao si dobro???toliki omjer ne dobiju ljudi koji su bili dragovoljci i pripadnici gardijski postrojbi po 60 mjeseci rata i 20 god djelatne službe!
  6. može se objediniti na jedan tekući račun obratite se u područni ured za branitelje!
  7. MAPA odgovori mi molim te jeli dobivaš za te 2 godine iz Slovenije kakvu mirovinu i jeli imaš pravo na INO-mirovinu.
  8. večeras mi je jedan stari zenga koji je još djelatnik rekao da je čl.6a u điru (moj savjet čekati povoljnu situaciju dobro sve odvagati ne se zaletiti),dali je nasljedna pitati tetu na mirovinskom.
  9. večeras mi je jedan stari zenga koji je još djelatnik rekao da je čl.6a u điru (moj savjet čekati povoljnu situaciju dobro sve odvagati ne se zaletiti),dali je nasljedna pitati tetu na mirovinskom.
  10. imaš i dalje neka ti kod tvog osobnog liječnika upišu čl.56 ponesi im i svoje konač.rješenje.
  11. imaš i dalje neka ti kod tvog osobnog liječnika upišu čl.56 ponesi im i svoje konač.rješenje.
  12. naravno da imaš za pomoć se obrati u područni ured za branitelje i tamo će ti objasniti kako i što ti triba.
  13. zna li tko što se desilo sa našim udjelima koji su drastično pali ovih zadnjih dana (58 kn po jednom udjelu)i što je sa novim udjelima koje je država prebacila u b/f.oće li nas i ovde zalampat ako već nisuhttp://www.legalis.hr/uploads/icon_confused.gif
  14. Nije točno Grgure mi njegovi prijatelji i suborci smo ga ispratili na zadnji počinak bilo nas je iz svih krajeva Dalmacije i Hercegovine najviše iz 4.GBR.Pozdrav svim braniteljima i ne dajte da vas zlo nadvlada.
  15. Obrati se na područni ured za branitelje(Ured državne uprave,služba za društvene djelatnosti) oni su kompetentni po tom pitanju(Zakon o pravima hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata i članova njihovih obitelji).Pozdrav PUMAMA iz Dalmacije.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija