Jump to content

Timeisrunning

Korisnik
  • Broj objava

    14
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Očito ne preostaje ništa dugo, nego SRETAN BOŽIĆ, a možda i NOVA GODINA! (pravi cirkus)
  2. Hvala,kasnije sam pogledao. Toliko sam u gužvi da samo letim. Bye
  3. Hvala za informaciju o pismenom, jer se moram dogovoriti na poslu. Jel to pouzdano? Kada je zadnji rok za prijavu? Inače, ne učim lagano, ali ljeto je ionako propalo Nedostaje samo fotografsko pamćenje. Ima li to negdje za kupiti? Sretno!
  4. Ako imate vremena i volje molim Vas za presude i skripte na dkian385@gmail.com. Ako ih i nemate, javite se, pa ću Vam poslati što sam prikupio.
  5. Obzirom da će kolegica napisti pitanja i podpitanja, neću se miješati, a ionako ih nisam zapisao... (podpitanja)
  6. Moj dojam sa usmenog (6.4.) je da treba znati, a sve ostalo su priče. Odgovara se sa 4-5 rečenica s tim da ispitivači navode i pomažu, pa čak i prelaze na slijedeće pitanje, ako vide da ne znaš. Jedino Sučević inzistira. Što više, ako počneš petljati ide sve dalje i dalje. Jednu kolegicu je pitao u kojoj formi mora biti ugovor o dosmrtnom uzdržavanju, a došlo je do toga što je javna, a što privatna isprava, što je solemnizacija itd. Uglavnom treba što izravnije odgovoriti na postavljeno pitanje i svakako treba barem jednom otići slušati. Meni je pomoglo utoliko što više neću ići u širinu...
  7. Poslao sam šprance, onima koji su se javili. Ako slučajno niste primili, javite se na mail.
  8. Držim Vam svima fige... Spremam se za rujan i već sad mi je puna glava svega Nekako mislim, kad su drugi položili i ja ću. Pročitao sam za županijsku presudu u kaznenom. Je li se to odnosi i na ostale pisane radnje? Ako Vam nije teško, kada položite , ako imate, pošaljite mi šprance presuda na dkian385@gmail.com. Sretno!
  9. Ako može... i meni na mail dkian385@gmail.com. Hvala unaprijed!
  10. Ako može... i meni na mail dkian385@gmail.com. Hvala unaprijed!
  11. Nisam primjetio, je li iz radnog pitaju Europsko radničko vijeće itd? Ne bi hvala, ako ne moram...
  12. Puno ti hvala. Znam da piše, ali to mi je trenutno važno (moram isplanirati sve te dane), pa sam htio provjeriti kako je u praksi.
  13. Puno ti hvala. Znam da piše, ali to mi je trenutno važno (moram isplanirati sve te dane), pa sam htio provjeriti kako je u praksi.
  14. Tek sam počeo... Nisam nervozan, jer znam da ništa ne znam... Namjeravam izaći u rujnu. Međutim, moram planirati plaćeni dopust i godišnji, a nikako mi nije jasno kako to ide. Je li se 28, 29 i 30 rujna polaže i piše sve ili te pozovu u nekim razmacima ili ... Hvala unaprijed!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija