Jump to content

bego03

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je bego03 objavio

  1. Iznajmio sam svoj stan jednoj porodici u stambenoj zgradi. Napravili smo legalan ugovor, oni su se javili predstavniku stanara i za to sam plaćao porez . Nakon godinu dana stanari su otišli a predstavnik stanara traži od mene, vlasnika stana, koji nisam tu prijavljen da platim račune koje oni nisu platili. Radi se o 50 kn mjesečno za čistaćicu i svoju naknadu koju je on skupljao na ruku i davao neke potvrde. Ukupno oko 500 kn. Dali sam ja dužan to platiti ili treba tražiti te novce od stanara koji su to vrijeme boravili legalno u mome stanu ?
  2. Slučaj moga brata. Žena mu otišla sa drugim i još nisu rastavljeni. S njegove strane nema nikakog maltretiranja dapaće ona i njen ljubavnik se prijete. Neki dan je došao doma i našao pismo od njenog advokata da mu je zabranjen pristup u njenu blizinu. Dali tako što može sam advokat napraviti ?
  3. Iznajmljujem stan za 2000 kn i na to uredno plaćam porez oko 245 kn. Penzioner sam sa 1870 kn penzije, oženjen a supruga radi i imam jedno maloljetno dijete. Dali imam pravo na olakšice i povrat poreza i koliko bi to otprilike iznosilo ?Koliko Najmoprimac prima povrata nakon godišnje prijave?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija