Jump to content

akica5

Korisnik
  • Broj objava

    24
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Postignuća

  1. bok svima! konačno je prošao i taj dan.položenooooo!!!!! Kao prvo da vam kažem da smo dobili ekipu ispitivača fenomenalnu.imali smo sreće, iako je bilo dosta komisija jer nas je bilo puno.pošto je i meni legalis puno pomogao željela bi i ja pomoći drugima.ako bilo tko treba skiptu za opći dio neka mi se javi na mail akabasic@gmail.com Da vam sad opet ne ponavljam ista pitanja kao i drugi, uglavnom su to pitanja ista kao što kruže na legalisu.ništa novo. Da vam kažem, nemorate strepiti i bojati se jer i oni su od krvi i mesa i razumiju vaš strah. neće vas namjerno sigurno rušiti,ali nešto ipak morate naučiti.kod mene u grupi jedna je cura pala, zup ali stvarno nije baš osnovne stvari znala jer je učila po staroj skripti u kojoj je i stari zup. najvažnije vam je učiti po dobroj i točnoj literaturi. ja sam zadnje dane isčitavala zakone i to mi se pokazalo ok a do tada sam učila po skripti.eto to je to ako imate bilo kakvih pitanja slobodno se javite na mail. sretno svima!!!
  2. stella hvala ti. moj mail ti je akabasic@gmail.com pa mi pošalji skriptu da vidim i da ju usporedim sa svojom.idem u subotu i frka me je. napiši mi u mailu da li moraš sve baš znati za prolaz svako pitanje.ja sam sss
  3. što sve treba reći za klasu i urbroj jel sve ono što piše za njih i one grupe za klasu i kojim se crtama odvajaju ili?jel moraš baš sve znati za prolaz sva pitanja?
  4. nina hvala na objavljenim pitanjima i na svojim iskustvima.rekla si da si sss a na kojem mjestu radiš i što si pisala na posebnom dijelu?
  5. bok ljudi! dajte vi sretnici koji ste položili ispit nama jadnima koje to čeka opišite kako to sve skupa izgleda.da li baš svaki odgovor koji ti ispitivač iz određene cjeline postavi moraš znati za prolaz ili ne? ako šutiš kad ti postave pitanje da li ti postave podpitanje da te navedu ili ne?da li ti hoće pomoći?a što se tiče pismenog na usmenom iz pismenog da li te pitaju to što si pisao ili još nešto drugo? pomagajteeeeeeeeeee!frka.javite se vi koji idete sutra kad položite da nam prenesete iskustva i da nas malo ohrabrite(nadam se).pozdrav i unaprijed hvala.
  6. koliko ima država u euro zoni?
  7. odeš na google ukucaš nove promjene ustava i on ti izbaci.i to ti je to!
  8. što se tiče eu i poglavlja mislim da su zatvorena 22 poglavlja a otvorena 11.ako nisam u pravu neka me netko ispravi molim.
  9. hej ćao.nemam posebnu skriptu za eu već one univerzalne skripte koje kolaju legalisom pa tamo ima malo i eu,ali sam si dosta toga skinula sa neta s njihovih stranica.na netu sve imaš pa si možeš skinut.jel i ti ideš sad 25.09.?
  10. može li netko objasniti što reći kada budu pitali koje su promjene nastale u ustavu,pošto je izišao nedavno novi ustav!!!!!
  11. hej bok svima! neka se javi tko ide na ispit 25.09.2010. sa sss da razmjenimo malo iskustva i materijale za učenje i da li netko ima iz posebnog dijela opća uprava-ostali poslovi iz područja opće uprave i općih poslova.javite se molim vas!!!!!!!
  12. Lijepi pozdrav svima! Evo dobila sam rješenje za dsi 25.09.2010.Piše mi da polažem posebni dio iz upravnog područja opća uprava-ostali poslovi iz područja opće uprave i općih poslova.Nije mi sad baš jasno o čemu se radi pa molim nekoga ako je imao tako isto ili ako netko zna o čemu je riječ da mi se javi na mail akabasic@gmail.com ili ovdje na legalisu. inače sam sss administrativni referent. također molim ovu zadnju grupu da se javi s iskustvima a može i pitanjima koje su imali. unaprijed zahvalna!!!!!!!!!!!!!!
  13. lijepi pozdrav ja se nadam da idem u 9. mjesecu pošto je sad u 7. zadnji rok pa se javi s pitanjima i iskustvima.za šta polažeš i koja sprema?
  14. jel si ti bila u ministarstvu uprave na ispitu
  15. pozdrav! Daj mi molim te reci kako to da imaš 03.07. ispit ako piše da 7 i 8 mjesec nema ispita ni seminara radi godišnjih odmora.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija