Jump to content

alinco

Korisnik
  • Broj objava

    8
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. JA ĆU PISATI KAKO JE MENE VOLJA I ŠTA MI MOŽEŠ! ŠTA TEBE TO BRIGA?
  2. MOJ GOSPODINE JA SVE PLAĆAM A ŠTA MOGU KAD SAM U OVOJ HEBENOJ ŠUGAVOJ DRŽAVI OSTALA BEZ POSLA PA SAD NE MOGU NIŠTA PLATITI,TAR TI MISLIŠ DA JA NE BI VOLJELA RADITI I PREHRANITI SVOJE DIJETE,JA NISAM REKLA DA TO NE ŽELIM PLATITITI NEGO SAM PITALA ZBOG IZNOSA KOJI SAM VEĆ PLATILa A ONI MI GA STAVILI U OVHU ŠTA DA RADIM ZBOG TOGA I SAMO ME ZANIMALO DA LI JE PROŠLA ZASTARA JER ZAŠTO BI PLAĆALA AKO JE A VI GOSPODINE SIERA SIGURNI IMATE PLAĆU OD 6000 KUNA I VIŠE KAD TAKO GOVORITE,JA JA PLAĆAM SVE OD RTV PRETPLATE KOJU U MOM SUSJEDSTVU 80 POSTO NJIH NE PLAĆA, ONDA SVE DRUGE GLUPOSTI KOJE MENI SUSJEDI KAŽU MA ŠTA KOJE MI TI TO NIŠTA NE PLAĆAMO,ETO ZBOG TAKVIH NAM DRŽAVA IDE U PROPAST MOJ DRAGI GOSPODINE SIERA1
  3. E da onda će se načekati da se zaposlimo,ja mislim da će isto doći u ovrhu,ali ja ću prije toga napisati prigovor na iznos koji sam platila a stavili su ga u ovrhu,svejedno hvala na odgovorima!
  4. je došao je u popis nekretnina,jer ja ni suprug ne radimo pa nam ne mogu uzesti od plaće!
  5. dospijeće neplačenih računa je bilo 15.12.2007.a ovršni prijedlog je pokrenut 25.09.2008,a sad mi dolazi prijedlog za izdavanje rješenja o ovrsi a prvi put je bilo prijedlog za ovrhu i sad prije 4 dana su mi došli kući uručiti ovrhu i rekli su mi da šta imam od tehnike da mogu napisati tv,video,dvd to znači da idući put dlaze u ovrhu kuči plijeniti i sad ne znam šta da radim dalje?
  6. Ugovor je bio od 10.05.2007. i ugovor jr bio potpisan na 24 mjeseca,kada ja nakon 3 mjeseca korištenja to je bio homebox nešto slično kao linija max adsl jer su mi dolazili ogromni računi i od kada sam prešla na t com sve je u redu,ja sam raskinila ugovor ali je trebalo do kraja ugovora platiti sve račune,kako sam u međuvremenu ostala bez posla i ja i suprug plačali smo koliko smo mogli i u međuvremenu na to i zaboravili i oni šalju ovrhu i to ima i zna neke račune koji su plačeni!
  7. Poštovani! Dobila sam prijedlog za izdavanje rješenja o ovrsi za vip račun! Zadnji račun je plaćen u 12 mjesec 2007 godine. Zanima me da li je nastupila zastara i ako nije šta da radim dalje,da li da napišem žalbu na to rješenje? Hvala!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija