Jump to content

sepltura

Korisnik
 • Broj objava

  67
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 1. Poštovanje! Samo da vas je javim sječate se mog slučaja,evo jučer je došla presuda VSP suda,održana sjednica 02.04.2013.god,gdje se tužba odbija u cijelosti,obrazloženje je to da je tužitelj naveo da je prekršaj počinjen....dana neutvrđenog u mjesecu ožujku,2009.godine,te sa mjesecom travnjom 2013g. nastupila apsolutna zastara,te je predmet žalbe bezpredmetan,te tužba se odbija. Evo barem netko normalan i pošten u tom VSP sudu,jel sam sad miran četri godine ili se može opet progon pokrenuti nakon četri godine,ili je to sad zauvijek riješeno.
 2. Poštovani! Zanima me jedno pitanje pa ako ima tko da zna,ili je imao sličnih iskustva da odgovori! Naime dali diners može sjesti na plaću ako sa njim nije potpisana nikakva zadužnica ili mjenica nego samo obični ugovor o korištenju kartice. Razumijem da se može dogovoriti sa njima da idu na nagodbu da uplaćuješ mjesečno koliko ti odrede. Ja sam malo zaglibio u dugove zbog krize i svega ali ima uplaćujem svaki mjesec redovito koliko mogu ali ne manje od 1000 kn,nekad 1500 nekad 2000,pa me zanima pošto nisam nikakvu zadužnicu kao ni mjenicu potpisivao sa njima da mi ne blokiraju račun toga se bojim,iako gledam pod forumima da ukoliko svaki mjesec uplaćuješ im na račun da nemaju osnove da pokreću ovršni postupak,iako oni žele da ima se dug otplati u cijelosti ali dug je malo veći,pa svi vi koji imate iskustva da odgovorite. Hvala!
 3. Bože,ja mislim da je sam vlasnik odgovoran za svoje vozilo i sam vlasnik odgovara za njega za bilo što.
 4. sepltura

  jamac problem

  Pa ako je u dogovoru s bankom tako sklopljen ugovor ne vidi zašto joj nebi skidali polovicu za kredit. Sad je pitanje kako plaćate trajnim nalogom preko plaće zabranom ili uplatnicom. Treba sve proučit kad se bilo kaj sklapa bilo kakav ugovor o svim posljedicama i mogučnostima.
 5. Poslati dopis MOBiMS, MZiSS, Policijskoj upravi, pravobraniteljici za djecu - uredu za ravnopravnost spolova gdje zahtjevati da poduzmu nešto da zaštite jednog roditelja od emocionalnog zlostavljanja,i psihičkog od jedne od radinca czss
 6. Pa tu su u pitanju dvoje malodobne djece,tu je malo komplicirana situacija,po vašoj priči oni se još nisu rastavili to je u postupku,dok sud ne donese riješenje kome će djeca pripasti,ne može ništa,ali dali su uopće bili iz centra za socijalnu skrb pošto se radi o rastavi braka.
 7. Pričate gluposti,nije dobro misliti,kako je moguće brzinu izmjerit jednom vozilu,a drugog poslikat,onda po vašem moraju dva auta biti na slici. Slika je automatski zabilježena i poslikana za vozilo nad kojim je izmjerena brzina,provjereno i dokazano.
 8. Alimentacija dosta ovisi o primanjima druge strane,gdje je zaposlen,i najlakše je otići do porezne i da se vide njegova primanja.
 9. sepltura

  "samohrana majka"

  Ja nažalost znam za jedan isti slučaj koji na vrhuncu se riješavao utvrđivanje očinstva DNK-a analizom. Gdje je druga strana osporavala da je dijete njegovo. Na kraju se utvrdilo da je njegovo,sud donio riješenje za plaćanje alimentacije i slučaj gotov.
 10. Najbolje je da se posavjetujete s odvjetnikom o svemu... Možete se besplatno informirati kod njega o svem mogućem.
 11. Dali se plaćanje poreza može nekako izbjeći? )
 12. Pa ne znam na koji način se možete upisati kao vlasnici stana u najmu,pa vlasnik stana je onaj na kojeg glasi stan,a vi samo plaćate najamninu. U tom slučaju sve svodi kako se dogovorite. Napravite nekakav ugovor pa da plaćate svaki pola ili svaki jedan mjesec i ovjerite kod javno bilježnika.
 13. Ja zbilja ne znam što vam tu nije jasno? Ta vaša karta ne vrijedi za to parkirno mjesto gdje ste vi parkirali,nego vrijedi tek poslije onog drugog znaka koji se vidi na slici.
 14. Pa kako će nešto ovršavat što dijelite zajednički..... To je posao za odvjetnika koji se bavi s rastavama i alimentacijama.
×
×
 • Napravi novi...