Jump to content

lara64

Korisnik
  • Broj objava

    11
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. nažalost nisu! i nažalost on je takva osoba da nijedan argument i normalan ljudski kontakt s njim je nemoguće uspostaviti! vrlo je teška i pomalo asocijalna osoba što se tiče komunikacije sa ljudima. očajna sam i zaista mi je potreban savjet što napraviti ali da samim time nju ne ugrozim i dovedem u situaciju da mora birati između nas .
  2. sestra mi je umrla prije 4 god.njen suprug je prekinuo sve veze sa našom obitelji ali smo ipak povremeno viđali nećakinju.ona je jako vezana za nas,međutim sada je iz samo njemu znanih razloga odlučio da je više ne smijemo viđati. molim vas da mi pomognete savjetom kako da riješim ovu situaciju jer znam da je ona jako nesretna zbog ove odluke a mi još i više on je jedna izuzetno hladna i ne komunikativna osoba. napominjem da ona ima samo 10 god.
  3. lara64

    moj otac

    Molim vas da mi netko pomogne svojim pravnim savjetom,naime moj otac je svojevremeno zivio sa nas 4-voro,kao samohrani otac u malom stanu,kako firma nije imala veći dodjelila mu je jos jedan u koji se brat preselio kad je napunio 18 god.U međuvremenu se otac i sestra razboljeli i nismo nikada nijedan stan otkupili,oni su umrli mi odrasli i sad općina traži da joj se vrati stan u kojem smo mi cijeli živit stanovali.Zanima me dali mi imamo kakvo pravo i na koji način da ga zadržimo kad nam nedaju da ga sad otkupimo!
  4. Zahvaljujem Vam na odgovoru!
  5. Molim vas da mi netko pomogne,naime danas sam dobila obavijest da podmirim dug za komunalnu nakndu iz 1999 g.inače će izvršiti prisilnu naplatu!Zanima me imaju li pravo na to i dali je nastupila zastara jer ja sad nemogu pronaći tu uplatnicu. Zahvaljujem na odgovoru!
  6. Molim vas da mi netko odgovori dali ja imam pravo na punu mirovinu ako sam ispunila godine radnog staža sa benificijama,a nemam godine starosti?
  7. Hvala Vam što postojite i ovim mudrim glavama što nama malim običnim smrtnicima tako nesebično pomažu svojim savjetma!!!!sve pohvale!!!!
  8. lara64

    Vikendica

    zar prije nije važio nekakav zakon po kojem je bilo moguće graditi negdje oko 30-40 kvadrata bez dozvola?
  9. lara64

    Vikendica

    molim vas da mi netko odgovori da li je moguće graditi vikendicu na moru na svom terenu,parcela je veličine 7000 m2.a vikendica bi bila oko 40 m2,naravno parcela je neurbanizirana,ako to nije moguće koji papiri su mi potrebni da je legalno izgradim.zahvaljujem!
  10. nažalost to je već gotova stvar i desila se prije tri godine ali me je stalno kopalo zo što nikad nisam dobila nikakvu potvrdu iz koje je vidljivo kolika je suma,naime spor je trajao 8 godina zbog neisplaćenih plaća.zanima me dali bih ja sad nekako doći do tog rješenja i koji je postupak?
  11. dali je odvjetnik dužan izdati potvrdu ili rješenje nakon što mi je isplatio novac iz parničnog spora iz radnog prava,naime samo sam usmeno dobila inform.bez ikakve potvrde da je zaista tolika suma i naplaćena
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija