Jump to content

inessab

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je inessab objavio

  1. možda nije odgovor na temu ali želim se interesirat dali u postupku sporazumnog razvoda braka sa dvoje punoljetne djece (18 i 24) posreduje CZSS ?
  2. Hvala Vedrane... da li znaš kome moram predočiti priznanicu ili potvrde kako bi izrealiziral takvu vrstu naplate ? da li se takve potvrde potpisuju možda u nazočnosti javnog bilježnika ili sl...? Ako možeš malo detaljnije objasnit bila bih ti zahvalna.
  3. Unaprijed hvala na svim odgovorima Nakon smrti oca, moja majka na konto obiteljske kuće često posuđuje novac od zelenaša a u pitanju su svote od 5.000 pa čak i do 20.000 € . Pri tom uvijek za to saznam od rodbine, prijatelja ili kumova zbog nedostatka kvalitetne komunikacije s njom ...ali zato uvijek ja vraćam te dugove sa ogromnim kamatama. Kako radim uvažen posao i dobrog sam imovinskog stanja (još uvijek! al pitanje do kada!)dugove uredno vratim. Novac koji tako zaduži troši na skupe i nepotrebne stvari te je tako moja muka još veča. Zadnje se zadužila kod nekog zelenaša 20.000 €...Moj najveći strah je da tako ne prokocka našu kuću u kojoj ja imam 1/3 nakon očeve smrti a ona 2/3 i u koju sam uložio silan trud i novac da je uredim a nalazi se u elitnom djelu Zagreba. Pitanje je kako mogu zaštiti svoj dio kuće ? kako da je pravno i zakonski prisilim da se više ne smije na konto kuće zaduživati ? kako da zaštitim i pravno osiguram sebe da više ne vraćam te dugove a da pri tom ne ostanem bez kuće ?
  4. Također bi tome pridodala da ništa ne naručujete i preko FedEx-a jer se i u tom slučaju može dogoditi ista stvar (kao i meni osobno također za robu naručenu preko e-baya)
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija