Jump to content

Zofa

Korisnik
  • Broj objava

    52
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Zofa please, pošalji par primjera presuda ako imaš. Znam da imaš sad vremena pa se nadam da ćeš mi učiniti tu uslugu, već sam to molila na forumu, ali slab odaziv. Zašto? Puno ti hvala unaprijed. iva_kleopatra@hotmail.com Sorry, ali ja sam imala samo hard copy presude tako da ti ne mogu poslati ništa na mail.
  2. Tarifu, staru svakako, novu i nije nužno, Orijentacijske kriterije za nematerijalnu štetu, kalkulator(ili prošvercat mobitel kao ja). ja sam nosila samo stari o sigurnosti prometa na cestama
  3. Hvala svima na čestitkama, ljudi, eto, ipak je to moguće položiti!
  4. I ja sam položila!jupijeeeee! I kolegica Opa isto!!!!Jeeeee! Gđa. Damjanović, koju sam sanjala noćima,najbolja žena na svijetu...ok, poslije moje mame i svekrve i Pikulice i......ali zbilja je dobra! Idem spavat, a da sutra ne moram učit...koje olakšanje!
  5. Zombie, ti misliš na ono kad stranka ne podnese zahtjev drugom tijelu koje treba odlučiti o PP u roku koji joj je odredilo prvo tijelo, pa se smatra da je odustala od zahtjeva? Istina, tada se isto obustavlja postupak - super, imamo 4 situacije, a traže se 3...od viška glava ne boli!
  6. kod prethodnog pitanja se ne obustavlja već prekida postupak, paziti na to...
  7. razloge za žalbu u ZUP-u nađi tako da vidiš koje su moguće odluke o žalbi, pa to malo preradiš i dobiješ....nenadležnost, pogrešno utvrđeno činj.stanje, povrede postupka, pogrešno ocijenjeni dokazi, nedostaci dispozitiva.... 3. razlog za obustavu je, mislim, nagodba.
  8. Zofa

    hitno

    Pikulice, znaš da sam ja uvijek "kreativna"...nazovimo to tako...
  9. Zofa

    hitno

    svakog prvog u mjesecu može se prijaviti za slušanje ispita na roku u tom mjesecu. treba biti jako strpljiv, teško je dobiti vezu, a i ograničen je broj mjesta, koliko je meni poznato.
  10. Zofa

    hitno

    ustupam slušanje za sutra 25.10.2008. Hoće li netko?
  11. ja imam usmeni 5.11. bit će ti super sa mnom, pored mene ćeš briljirati! mislim da je to odgovor na pitanje kako mi ide...
  12. nemoj se bojati, Kpp nije mala skripta, nije izbačeno ništa što pitaju, čak ima i viška. To je u biti prepisan Zakon, ali sortiran kao pitanje odgovor, što je super. Ja znam dečka koji je učio po toj skripti i bio pohvaljen za KPP.
  13. Rok počinje 22.10.(usmeni) i traje do 10.11. ako nekoga zanima.
  14. Zofa

    pozivi?

    kaj stvarno još nitko nije dobio poziv? kad će to više???? Pikulice, krasno si znala jučer, ja bih ti dala i pohvalu
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija